發新話題

[認真] 暫時我放得低 , 如果各位師兄想點歌俾我既 , 講首歌名俾我啦嫁啦,thx

樓主, 題外話唔好介意
你頭像張相唔係太好意頭

你打過佢?

樓主我諗..
依篇野你俾個女仔睇仲有意義

引用:
原帖由 crazy_herman 於 25-3-2010 22:18 發表
樓主我諗..
依篇野你俾個女仔睇仲有意義
放心依篇野打比個女仔睇係唔會有用的

引用:
原帖由 deathmaster 於 25-3-2010 11:46 發表
我把M9叉Gas , 入左一發BB 彈 , 在自己手上打了一槍.

你攞把 M9 刺刀插一吓就話型姐... 至少都一雞八千啦...
你好直接lo,我想講,不過又中point

令我諗番想當年,我都用usp打左自己隻手一槍

-----------------------------------------------------------------
to 樓主...

雖然我未拍過拖,可能唔係好了解你既心情...

不過,凡事要睇開d...人生就係咁,唔係事事都順利...

有d人天生就傷殘,有d人一出世就有遺傳病....

試諗下,你係咪已經算係好幸福,

相比起果d人...

正如頭先講,人生未必事事都一舨風順...

有喜有悲先算人生ma...

受到挫折,就要學點樣面對...係邊度跌低,就應該係邊度起身...

即使天生殘疾既人,佢地都冇放棄自己生存既機會,佢地都認為自己可以貢獻到社會....

所以,我好想信,以樓主既eq,實會爬得番起身

get up!!!
我生得聰明得罪你咩!!!

送首歌比樓主(唔知樓主岩唔岩聽)
www.youtube.com/watch?v=XQ_LyLZG4jg

We Could Be in Love
Lea:
Be still my heart
Lately its mind is on it's own
It would go far and wide
Just to be near you

Brad:
Even the stars
Shine a bit bright i've noticed
When you're close to me

Lea:
Still it remains a mystery

Chorus (both):
Anyone who seen us
Knows what's going on between us
It doesn't take a genius
To read between the lines brad: ohh
And it's not just wishful thinking
Or only me who's dreaming
I know what these are symptoms of
We could be in love

Lea:
I ask myself why
I sleep like a baby through the night
Maybe it helps to know
You'll be there tomorrow

Brad/Lea:
Don't open my eyes ohhh
I'll wake from the spell i'm under
Makes me wonder how tell me how
I could live without you now

Both:
And what about the laughter
The happy ever after
Like voices of sweet angels
Calling out our names
And it's not just wishful thinking
Or only me who's dreaming
I know what these are symptoms of

Brad:
All my life
I have dreamed of this
But i could not see your face

Lea:
Don't ask why to such distant stars
Can fall right into place

(repeat chorus)

Both:
Oh, it doesn't take a genius
To know what these are symptoms of
We could be lea: ohh
We could be, we could be in love

Brad:
Could be in

Both:
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

失去左就會珍惜以往既日子
希望你日後會珍惜你所愛既人

http://siuhakfans.blogspot.com/

開口中~

精神病漢自斬手指
(明報)2010年3月26日 星期五 05:10

【明報專訊】青衣發生斬手指自殘事件。26歲青年程×祖昨午2時許在長康村康豐樓寓所持刀狠狠向自己的左手斬下,中指及無名指斬斷甩脫,登時血如泉湧,他難耐痛楚自行報警求救。救護員到場後替他止血包紮,並檢走兩隻斷指一併送院,讓醫護人員研究能否駁回。警方指程有精神病,未知其自殘動機,事件無可疑,列作「有人意外受傷」處理。

引用:
原帖由 deathmaster 於 26-3-2010 09:22 發表
開口中~

精神病漢自斬手指
(明報)2010年3月26日 星期五 05:10

【明報專訊】青衣發生斬手指自殘事件。26歲青年程×祖昨午2時許在長康村康豐樓寓所持刀狠狠向自己的左手斬下,中指及無名指斬斷甩脫,登時血如泉 ...
唔係我黎 -_-"

好啦各位 , 經過連日來既失落 , 唔開心 ,

不過有一位"天使" , 令我企番起身 , 甚至係一個新既我出現 ,

佢同我講過既野 , 大致上 , 都係要我唔好迫得個女仔禁緊 , 要俾空間佢

佢分析到個女仔俾我更傷心 , 係我自己唔知 , 佢唔表露出黎 , 佢俾我更堅強

佢之前send俾我一首名"倔強"的歌 , 我唔知點解 , 原來佢話我 固執 , 任性

而家我聽緊既歌係 Fly Freedom , 冇人唱 , 但係代表我係趺倒既地方起番身 , 甚至起飛 , 你聽完都可能唔明 , 我明就得 , 我做到就得
http://www.youtube.com/watch?v=Omg517jo3GE
我頭像轉左啦 , 可能太黑睇唔清 , 係我拖住個女仔既影黎 , 我深信 , 我同佢終有一日可以影多幅同樣既 , 可以更多更多

下星期佢得閒 , 我會約佢出黎 , 不過唔會講果D野住 , 我唔想影響會考既心情 , 雙方都係

***********************************************************************************

頭先係夢中 , 我諗番以前去佢屋企 , 心驚驚 , 怕佢屋企人突然番黎

雖然係偷偷摸摸錦 , 試過佢呀媽突然番黎 , 我哩埋一邊 , 有機會就沖去大門 , 鞋都著唔切 , 但係我開心 , 好想番番以前既日子

我好想好似以前行半個鐘去接佢放學 , 一齊去軍軍軍 , 係入面佢整頭髮 , 我問野 , 係街道唔敢拖手 , 怕俾同校見到 , 冇人又拖番...好多好多美好既回憶

但係我唔想好似以前錦覺得佢唔重要 , 傾電話呼呼蜆蜆 , 甚至為左另一個女仔想放棄佢 , 我錯 , 我認罪 , 我以後唔只要珍惜佢 , 要俾到佢幸福

唔好話我禁快諗結婚禁長遠 , 感情E樣野唔係冇完一個又一個先可以令自己成長的 , 人同人係要互相包容 , 接納

唔應該為小小事而分手 , 有人同我講 , "E次小小事黎ja , 洗唔洗鬧分手呀 ?" 我答佢 唔係 , 係我騙佢太多野 , 一直對佢唔好

重今以後 , 我好改過自身 , 唔會再令佢失望 , 唔會令其他人失望 , 唔會令自己再遺憾

我唔要佢只係欣賞我外表 , 我要佢欣賞我既內在美 , 我要欣賞佢既優點 , 接受佢既缺點

引用:
原帖由 deathmaster 於 25-3-2010 11:46 發表
我把M9叉Gas , 入左一發BB 彈 , 在自己手上打了一槍.

你攞把 M9 刺刀插一吓就話型姐... 至少都一雞八千啦...
一雞八千 係咪解 口講無用 , 要改變我自己唔可以得個講字 ?

引用:
原帖由 falken_1213 於 26-3-2010 10:27 發表

一雞八千 係咪解 口講無用 , 要改變我自己唔可以得個講字 ?
No, it's a legendary AEG. Which could fire 8000 rds in a row~

God of all AEG~

引用:
原帖由 deathmaster 於 26-3-2010 10:55 發表

No, it's a legendary AEG. Which could fire 8000 rds in a row~

God of all AEG~
yes , I know what happen , but I want to know that why he tell me this...

105日...4個月都無.....
算吧啦! 識左半年都無! 好似感情好深厚咁!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 26-3-2010 12:09 發表
105日...4個月都無.....
算吧啦! 識左半年都無! 好似感情好深厚咁!
感情E家野 , 唔係話識得耐先好 , 好多野講緣份 , 識左 17日 , 可以好深感情 , 冇得扮出黎 , 我好清楚自己

發新話題