發新話題

五月國狗情報, ump, 249 出齊等跳樓 :-(

聽聞過有廠商因應國狗太過猖獗而要做d野.......
唔知有幾大可信度,有冇師兄有聽聞過??
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 28-4-2007 12:21 發表
唔洗啦!! :x
幾千銀一支國狗! 自大成咁, 等佢自我滅亡!:x :x :x

支SA80...我寧可用1k野去執靚我支韓仔鳥
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

249成 3k野,,,
唔洗買

引用:
原帖由 高!高!高! 於 28-4-2007 12:21 發表
如果有位入..........比我係D大廠都一定“做野”

毒唔到我既....
與其買M249不如買枝步槍+彈鼓/彈箱

引用:
原帖由 皇家御貓 於 28-4-2007 06:35 發表
支SA80...我寧可用1k野去執靚我支韓仔鳥
1k野絕對唔夠執靚你支韓仔.....你支韓仔已經唔只用左1K去執
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

黎到香港起碼打個八折

引用:
原帖由 rolex 於 28-4-2007 20:00 發表
黎到香港起碼打個八折
960x0.8=768...

引用:
原帖由 match_man 於 28-4-2007 13:01 發表

960x0.8=768...
我覺得有7折
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 28-4-2007 20:07 發表

我覺得有7折
7折都可以想下ge...

引用:
原帖由 MG-42 於 28-4-2007 20:53 發表

可能進化到連齒同管都膠....
唔知ump係膠身果個膠d
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 MG-42 於 28-4-2007 20:53 發表

可能進化到連齒同管都膠....
打到過熱時將全槍一體化

引用:
原帖由 catchauhk 於 28-4-2007 11:53 發表
乾抄外表,又抄唔捉入面
金玉其外,敗在其身~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

發新話題