發新話題

五月國狗情報, ump, 249 出齊等跳樓 :-(

引用:
原帖由 socomhk 於 28-4-2007 23:38 發表
猪猪是A1, 笨笨是A2, 多買一支又如何, 最多改短板或LSW.

另外, 請問有邊支國狗回來不用執?
笨笨好似A1來!!!

Well 支G3 SAS和 Galaxy K仔都不用執
打老原一流

大家要求不同
有人買日本貨返來咪ヌ大執

引用:
原帖由 MG-42 於 28-4-2007 16:55 發表

如要QC好   ,  二叔話GG好
國狗要掉早 ,  跌匣X老X....
二叔靠得住, 豬
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 catchauhk 於 28-4-2007 23:58 發表

我上個星期二買...O係 "朦工房"
我在Marxxx Shop

算la....睇過笨笨枝L85個QC先講la...

靜觀其變~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

都係等佢出左第一批既貨先

有無D人身先士卒呀~

相都未冇冇咩其望

其實0的咁既網上價一定係開天殺價扼鬼佬 , 你當佢一半就差唔多啦

引用:
原帖由 kitk 於 29-4-2007 15:42 發表
其實0的咁既網上價一定係開天殺價扼鬼佬 , 你當佢一半就差唔多啦
咁D鬼佬咪成日要熬貴槍~

引用:
原帖由 kitk 於 29-4-2007 15:42 發表
網上價最多咪八折...無咩可能平一半~

頭先睇到國9 UMP .$55X
不過個樣....   好多鑼C口

引用:
原帖由 bravohk 於 29-4-2007 19:15 發表

網上價最多咪八折...無咩可能平一半~
80% offer is reasonable...

引用:
原帖由 MG-42 於 28-4-2007 23:55 發表

如要QC好   ,  二叔話GG好
國狗要掉早 ,  跌匣X老X....
整你個制
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 sas190 於 29-4-2007 19:04 發表

咁D鬼佬咪成日要熬貴槍~
但係D鬼佬個個都玩國狗架啵.......

發新話題