29 12
發新話題

help!!! 搞到咁有冇得挽救

help!!! 搞到咁有冇得挽救

[localimg=400,300]2[/localimg]
一路放係個櫃入面...結果變黃左...
想問問名師兄有冇得整反白佢?

附件

30-3-2010 00:25

以以以...呢部好野喎
當年我都有部...係日本買,重記得d珠靚過香港買果d好多...香港買果d有氣泡架...該猥
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

重新出色啦~

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-3-2010 00:44 發表
以以以...呢部好野喎
當年我都有部...係日本買,重記得d珠靚過香港買果d好多...香港買果d有氣泡架...該猥
呢部先係好野
係香港得水貨冇行貨

附件

30-3-2010 01:05

車車,d 白色的膠時間耐左會變黃,基本上係無得救
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-3-2010 02:57 發表
車車,d 白色的膠時間耐左會變黃,基本上係無得救
有冇計唔會變黃?事關我重有一埋彈珠人我怕佢地一次過歸西

引用:
原帖由 車厘子 於 30-3-2010 03:28 發表

有冇計唔會變黃?事關我重有一埋彈珠人我怕佢地一次過歸西
堅難,因為唔知你o個d係咩膠料,知的都可以問下media d高人有咩辦法
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-3-2010 03:41 發表

堅難,因為唔知你o個d係咩膠料,知的都可以問下media d高人有咩辦法
abs

引用:
原帖由 車厘子 於 30-3-2010 03:44 發表

abs
唔好有太高期望先,因為ar高人有講過白色野,時間耐點都會變色

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-3-2010 03:48 發表

唔好有太高期望先,因為ar高人有講過白色野,時間耐點都會變色
我果d都係十幾年.......only
已經 防潮 防晒.....

噴油吧:P
click>

白色膠變色無得救...抹極都係黃

引用:
原帖由 VEC 於 30-3-2010 12:11 發表
噴油吧:P
好大工程

唔想佢變黃,要防潮,唔可以見強光
但變左既話...只可以重新上色...

*呢部野以前我係個系列齊晒....但係已經....

引用:
原帖由 wonglk 於 30-3-2010 18:11 發表
唔想佢變黃,要防潮,唔可以見強光
但變左既話...只可以重新上色...

*呢部野以前我係個系列齊晒....但係已經....
我防潮左 同永唔會見太陽....都係咁..
呢3隻而家重搵到全新貨

29 12
發新話題