16 12
發新話題

XDY國狗全金屬PPK開箱圖幾張...

XDY國狗全金屬PPK開箱圖幾張...

購入國狗XDY出嘅PPK...未得閒做各種數據測試...先分享幾張圖啦~~各位Ching睇住先...

盒....直接攞007黎做廣告....一枝冇marking嘅槍...

開盒....好簡單...談唔上咩design啦~~

攞出黎...槍   同埋六角匙,hopup匙...以及各種spare件...

近睇Marking....都算OK好~~但係表面就有D不平整...不過都冇妨...

The other side...

多一張lock slide后..

簡單拆解后...
條滑架彈弓好幼...@@.

Close-up

Close-up ...滑架內部原來係就咁是但噴咗D色就算....不過平時睇唔到算數...

原來可以用另外一套俾Umarex Walther PPK/S嘅滅聲....正牙...

暫時係咁多啦...

表面睇..d手工又好似幾ok w0r
大陸仔黎講..算係咁la~

引用:
原帖由 Zeiss 於 31-3-2010 23:02 發表
表面睇..d手工又好似幾ok w0r
大陸仔黎講..算係咁la~
我都係咁話...唔期待用來玩...
擺上神台都OK~

儲就好啦
打就真係免問
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 31-3-2010 23:06 發表
儲就好啦
打就真係免問
係...試槍時打咗幾飛...之後都覺得唔好再試...
費事唔知幾時下一槍就莫名其妙壞咗...

引用:
原帖由 dkmaorusamuk 於 31-3-2010 23:08 發表

係...試槍時打咗幾飛...之後都覺得唔好再試...
費事唔知幾時下一槍就莫名其妙壞咗...
友台果邊反映左hop up,匣,bolt,bolt lock..........
btw 5xx 儲都值ge
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 31-3-2010 23:12 發表

友台果邊反映左hop up,匣,bolt,bolt lock..........
btw 5xx 儲都值ge
係啊~但係我今日唔知點解揾唔翻過post...
E家係哩個價啦..不過好似早前Q記仲平..今日去已話冇貨...

……戰鬥緊

引用:
原帖由 La-9 於 31-3-2010 23:28 發表
……戰鬥緊

哇~Ching枝槍係邊個牌子?靚好多喔~~~!
Thanks~

引用:
原帖由 dkmaorusamuk 於 31-3-2010 23:30 發表

哇~Ching枝槍係邊個牌子?靚好多喔~~~!
Thanks~
maruzen改walther pp,依家決定用國產繼續改。

引用:
原帖由 La-9 於 31-3-2010 23:37 發表

maruzen改walther pp,依家決定用國產繼續改。
好靚好靚

我鍾意ppk全因為俾007感染

引用:
原帖由 Zeiss 於 1-4-2010 00:47 發表
我鍾意ppk全因為俾007感染
细细枝~好就手~

引用:
原帖由 La-9 於 31-3-2010 23:28 發表
……戰鬥緊

您係咪用Marushin既cap鎗PP滑架嚟改?無理由用Zeke卦...

買翻黎...擺咗幾日....今日入氣..發覺隻匣已經小小漏氣... ...照打幾飛...唔夠一面力~~

算係咁啦~~~擺上神台..

遲D得閒理佢時再換o-ring.......

16 12
發新話題