38 123
發新話題

((轉載))((新增prowin匣試射Video)) GHK PDW 開箱文の外觀篇

((轉載))((新增prowin匣試射Video)) GHK PDW 開箱文の外觀篇

相片來源 --arms-cool
[email=http://www.youtube.com/watch?v=arlhHo4D1pw]Video[/email]

附件

4-4-2010 10:33

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

外觀問題,都可以洗錢/自己整返好
內在系統問題,係無得整嫁

內在美比外在美更重要

手柄真係好難去接受……
同埋個槍身…

唔知佢值幾錢呢-3-"

希望到港時會有改善啦,
另一個好消息係, 佢用到prowix匣, 而且表現比GHK匣還要好!!!

引用:
原帖由 lololo 於 4-4-2010 11:40 發表
希望到港時會有改善啦,
另一個好消息係, 佢用到prowix匣, 而且表現比GHK匣還要好!!!
Using WA spec mag

((轉載)) GHK PDW 聲明
第一批產品,本公司產品在外觀上,有些缺失,但並不影響射擊效能.
在此深表歉意.
本公司承諾,在下一批產品,會改善缺失.
免費更換第一批產品的上下槍身,並加贈彈匣一個,以表歉意

在此向支持本公司產品的消費者說聲謝謝
因為你們支持
本公司才有動力研發出更好的產品
謝謝你們的支持
謝謝
    GHK

引用:
原帖由 lololo 於 4-4-2010 12:48 發表
((轉載)) GHK PDW 聲明
第一批產品,本公司產品在外觀上,有些缺失,但並不影響射擊效能.
在此深表歉意.
本公司承諾,在下一批產品,會改善缺失.
免費更換第一批產品的上下槍身,並加贈彈匣一個,以表歉意

在此向支持 ...
呢D先叫係服務呀ma. 好過Pro-win叫人自已銼位

引用:
原帖由 sumandy 於 4-4-2010 12:54 發表

呢D先叫係服務呀ma. 好過Pro-win叫人自已銼位
拿第一水比佢換番第2水果D先係服務

講左咁多野, 都係叫買左第一水果D R.I.P.

佢會改善第2水, 咁關買左第一水果D人咩野事?
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

之HK 你搞乜?  不過你肯遲d換番上下身,仲送多隻匣我原諒你
其實係咪特登搞出黎學人地?

一早話左唔信佢ga啦~ 咁ge死樣都敢出貨. 上次問我點解果個人, E+知點解啦~
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 4-4-2010 13:02 發表

拿第一水比佢換番第2水果D先係服務

講左咁多野, 都係叫買左第一水果D R.I.P.

佢會改善第2水, 咁關買左第一水果D人咩野事?
無架…但佢咁誠實,算係咁啦

知唔知咩價位?

送甲同免費換身............................
如果HK有第一水貨,HK有冇呢個服務先?

太陽神

但係香港有無代理先?
Ken's Custom Magpul M4  

出到咁o既死樣都敢出貨都叫服務~??
咁我寧願佢出好d唔洗我返去搵佢好過~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

38 123
發新話題