發新話題

GBB 好難選擇...師兄請幫手PDW/M4

引用:
原帖由 landy 於 11-4-2010 23:34 發表
#記~我唔諗了,今日衫軍見到要5880最基本。
PDW 今日睇過,我頂唔順佢槍管入面條銀色嘢好樣”雖”。
而家是全新We-M4你嗰隻or 我話3K嗰支。
乜衫軍有井記賣咩?點解我見唔到既?
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

回覆 151# 的帖子

冇咩,唔通我眼大睇錯左?
我一行入去轉入小路中間個玻璃櫃下面打橫掛了一把。
一眼望落好似放左display好多年。
師兄你得閒去睇下有冇,不過如果真是錯左請勿X我呀。
菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 12-4-2010 12:07 發表
冇咩,唔通我眼大睇錯左?
我一行入去轉入小路中間個玻璃櫃下面打橫掛了一把。
一眼望落好似放左display好多年。
師兄你得閒去睇下有冇,不過如果真是錯左請勿X我呀。
我之前問過x軍, 佢地話無..

而且井m4應該唔駛 58xx, 童工, qxx之前都係 4900 , X京 $4500 ,不過唔知仲有無

想請教吓大家點睇!

只係講YYE個套金身!

如果你有多如伍仟元買金身的話; 如下選擇:-

1) 生巾TSX LaRux 金身 HK$3,000.00
2) 泒仔; Mugpul 金身 HK$3,200.00
3) 私人CNC - 7075T6 曲凸M4 金身(跟足YYE M4身呎吋) HK$4,000.00

因之前買茖批珍品, 又車多左幾支YYE外皮管, 只想切灑啲料唔好浪費; 但又唔想用新原裝YYE金身($500~1,000.00)! 因為我三支原裝身個trigger耳仔位都裂了!

回覆 154# 的帖子

如果是真材實料, 做工一流, 我會選擇 (3).

引用:
原帖由 rho837 於 12-4-2010 13:03 發表
想請教吓大家點睇!

只係講YYE個套金身!

如果你有多如伍仟元買金身的話; 如下選擇:-

1) 生巾TSX LaRux 金身 HK$3,000.00
2) 泒仔; Mugpul 金身 HK$3,200.00
3) 私人CNC - 7075T6 曲凸M4 金身(跟足YY ...
爆身都只係你個人問題...
你有幾可聽人講爆左個vve m4身...
仲有,vve都原裝金身,仲換黎都冇謂...

我都係同一想法, 呢間私人CNC係好OK, 我見過喲金身外皮造到同珍品冇乜分別....以C兄都揀(3)就去馬啦! THX.

原來爆身係唔關啲料事! 係關物主事.......今日學到野WOR.
本身係金身重換乜金身? 泒仔! 我們再買不著你了!

其實私人CNC個身係咩樣嫁?
有邊有得買?...
thx...

引用:
原帖由 rho837 於 12-4-2010 18:21 發表
我都係同一想法, 呢間私人CNC係好OK, 我見過喲金身外皮造到同珍品冇乜分別....以C兄都揀(3)就去馬啦! THX.

原來爆身係唔關啲料事! 係關物主事.......今日學到野WOR.
本身係金身重換乜金身? 泒仔! 我們再買 ...
係關物主事嫁wor...當然同料都有關...
又或者可以話唔好彩...
但點解咁多人有vve m4,但冇人講過話爆身?
我支vve同我打過2場game,日日係屋企拎黎玩,撞又撞過,跌又跌過,又唔見我有事...

回覆 156# 的帖子

嗰 5k真係要好多餘嘅錢,係跌左都唔會去汁嘅錢至得了。
菜鳥一號

其實而家香港槍鋪賣緊既井記係09版定係10版,如果係10版係咪有出CQBR成槍,一支井記買返黎要改啲咩先落到場打?
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

引用:
原帖由 Kungz 於 12-4-2010 21:02 發表
其實而家香港槍鋪賣緊既井記係09版定係10版,如果係10版係咪有出CQBR成槍,一支井記買返黎要改啲咩先落到場打?
npas
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 landy 於 12-4-2010 07:04 PM 發表
嗰 5k真係要好多餘嘅錢,係跌左都唔會去汁嘅錢至得了。
我既買鏡錢啊

引用:
原帖由 rho837 於 12-4-2010 18:21 發表

本身係金身重換乜金身? 泒仔! 我們再買 ...
相呢

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 12-4-2010 21:32 發表

相呢
係喎…其實成日聽到個金身爆…又無相…真係滿頭問號…反而A@M個身係咁用鎚打佢又咩事都無==

發新話題