發新話題

GBB 好難選擇...師兄請幫手PDW/M4

GBB 好難選擇...師兄請幫手PDW/M4

GBB
我勁少機會打game所以好想有一支可靠既槍,容易上手,parts多..當然要型仔啦!!!
有2把我想選其一, 但唔知咩brand好用可靠呢??
M4 & PDW
邊間廠好呢? G&P , WE ...是否首選呢?
我睇左勁多post and 分析...但都係選唔出啊.
多謝師兄們幫忙..
ps 我未曾有過長槍的..
菜鳥一號

PDW 依家就得we 有.......但係可能一兩個月後會有ghk (用wa system)
m4 呢.....就最多parts........有g&p, ino, wa, 國狗. we. etc.......
wa 同 g&p 就一樣system..........

我自己有一把wa system m4........blowback 好勁.......我未玩過we......so 我都等緊ghk pdw.......

budget大約幾多錢

如果價錢由1700~2500可以點呢?頭痛呀!we,wa,g......
菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 7-4-2010 14:22 發表
如果價錢由1700~2500可以點呢?頭痛呀!we,wa,g......
禁只有VVE可以選擇
GP起碼要$4XXX
國9我諗唔岩你因為要不停汁汁汁
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

VVE ok, 匣較平有保養, 遲D有開鏜kit ,
或VVA系統既AGN ,換hop up ,內管執執佢都不差,其它打爛先換
PDW 暫時最好不要買....

引用:
原帖由 gainax 於 7-4-2010 14:54 發表
VVE ok, 匣較平有保養, 遲D有開鏜kit ,
或VVA系統既AGN ,換hop up ,內管執執佢都不差,其它打爛先換
PDW 暫時最好不要買....
@GM?
唔好啦
D人汁到"媽媽"聲

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

買支金弓慢慢改,如果有貨既話

引用:
原帖由 seamoncheng 於 7-4-2010 15:03 發表
買支金弓慢慢改,如果有貨既話
友台話有
不過你有無禁好耐性等同汁先

I saw QE.f selling M4$1.9k, Pdw$2.1k
WE
菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 7-4-2010 15:28 發表
I saw QE.f selling M4$1.9k, Pdw$2.1k
WE
支PDW(有MARKING)係生軍都好似係2100-2200(差唔多咁o既價...)
用WE有樣好就PARTS係生軍差不多有齊,又有保養...
遲D仲有全開KIT...打GAME用銅芯,平時自己玩可以玩全開...
M4都係咁,係冇消息話幾時出/出唔出全開KIT...
銅芯有樣野好,佢密氣好好...
不過WE就一定要改力同換HOP UP膠...
我唔睇好GHK支PDW...
佢第一水,咁得閒出都搞到咁...
之後都唔係好信得過...

講番簡M4定PDW,
款就自己中意LA...
2支槍個控制差唔多...
只係一長一短...
M4就多野玩...改狙,7吋,玩咩都得...
一雞N味都得...
不過我記得師兄講過話玩CQB多...
如果唔想改咁多野,PDW都唔錯...

引用:
原帖由 Vindicator 於 7-4-2010 15:08 發表

友台話有
不過你有無禁好耐性等同汁先
金弓你放咪有LOR

引用:
原帖由 sam524 於 7-4-2010 15:59 發表

金弓你放咪有LOR
我簽名果支
口味膠味太重
唔岩樓主

引用:
原帖由 sam524 於 7-4-2010 15:57 發表

支PDW(有MARKING)係生軍都好似係2100-2200(差唔多咁o既價...)
用WE有樣好就PARTS係生軍差不多有齊,又有保養...
遲D仲有全開KIT...打GAME用銅芯,平時自己玩可以玩全開...
M4都係咁,係冇消息話幾時出/出唔出全開K ...
好、、鎖定目標!!!!PDW
菜鳥一號

師兄,如果買左,可唔可報一報價,有無marking,同响邊度買...THX!!!(我都想買!)

發新話題