發新話題

GBB 好難選擇...師兄請幫手PDW/M4

回覆 135# 的帖子

#記~我唔諗了,今日衫軍見到要5880最基本。
PDW 今日睇過,我頂唔順佢槍管入面條銀色嘢好樣”雖”。
而家是全新We-M4你嗰隻or 我話3K嗰支。
菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 11-4-2010 23:34 發表
GP VS WE

引用:
原帖由 landy 於 11-4-2010 23:34 發表
你話邊支3k?...
we m4都唔係好衰o既...
比大約$275買個npas,$20內買hop up膠...
都差唔多3k...(支m4到宜家都仲好似係$2480,m4 CQB就$2200)
之後買下匣,買條槍帶,買d其他野汁汁個樣,咁就4k幾...

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 12-4-2010 01:18 發表

GP VS WE
gp有骨個d都唔只3k la...
買冇骨o既都係有d野要搞...

引用:
原帖由 sam524 於 12-4-2010 01:26 發表

你話邊支3k?...
we m4都唔係好衰o既...
比大約$275買個npas,$20內買hop up膠...
都差唔多3k...(支m4到宜家都仲好似係$2480,m4 CQB就$2200)
之後買下匣,買條槍帶,買d其他野汁汁個樣,咁就4k幾...
hopup 同佢講要番新果隻 睇佢換唔換比你 比少20蚊

引用:
原帖由 sam524 於 12-4-2010 01:27 發表

gp有骨個d都唔只3k la...
買冇骨o既都係有d野要搞...
咁又唔怪得gp gp d骨真係幾靚

穩定同平價黎講
我都支持we

像真就點都ino

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 12-4-2010 01:34 發表

hopup 同佢講要番新果隻 睇佢換唔換比你 比少20蚊
唔知第3代會唔會係佢換個隻?

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 12-4-2010 01:35 發表

咁又唔怪得gp gp d骨真係幾靚

穩定同平價黎講
我都支持we

像真就點都ino
我支we用緊條2手井記RIS
$500 only...
好正...

引用:
原帖由 sam524 於 12-4-2010 01:37 發表

我支we用緊條2手井記RIS
$500 only...
好正...
VFC 吉打 GP RAS 我已經名用
KAC 賣左佢算啦

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 12-4-2010 01:43 發表

VFC 吉打 GP RAS 我已經名用
KAC 賣左佢算啦
真品好唔掂咩?

引用:
原帖由 sam524 於 12-4-2010 01:44 發表

真品好唔掂咩?
一樣既野 點解唔用平D....
又無人打開黎睇話 你入面都無LOGO既 假野

引用:
師兄你買果日可以叫我...
睇下我果日得唔得閒...
如果ok o既,我可以同你一齊去買...

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 12-4-2010 02:06 發表

一樣既野 點解唔用平D....
又無人打開黎睇話 你入面都無LOGO既 假野
咁又係...
真真假假得自己知...

引用:
原帖由 sam524 於 12-4-2010 02:08 發表

咁又係...
真真假假得自己知...
真野花左仲肉痛

Ok, 我睇都係跟你地玩下M4喇。至多嗰日去三斤試真下PDW/M4。唉到而家都未揸過上手。
菜鳥一號

發新話題