發新話題

GBB 好難選擇...師兄請幫手PDW/M4

引用:
原帖由 hwwong 於 12-4-2010 22:38 發表

係喎…其實成日聽到個金身爆…又無相…真係滿頭問號…反而A@M個身係咁用鎚打佢又咩事都無==
真係成日聽到爆金身?
係唔係vve m4先...
PDW爆唔出奇...

引用:
原帖由 hwwong 於 12-4-2010 22:38 發表

係喎…其實成日聽到個金身爆…又無相…真係滿頭問號…反而A@M個身係咁用鎚打佢又咩事都無==
A&K 出左PTW 你估下有無人話會打爆身

放响地下俾車車過都應該唔爆啦!
係都應該好個別QC問題!
菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 13-4-2010 00:13 發表
放响地下俾車車過都應該唔爆啦!
係都應該好個別QC問題!
唔排除係d死忠所為

引用:

唔係呃你,有留意既話就連PTW 都有爛過, 經常聽/睇就 之P ,jj...ZA..AGN 也見過(以上全部有相睇)
返而有咁上下料黎鍛造同CNC 未聽過,可能佢地出左事唔開post

引用:
原帖由 gainax 於 13-4-2010 09:22 發表

唔係呃你,有留意既話就連PTW 都有爛過, 經常聽/睇就 之P ,jj...ZA..AGN 也見過(以上全部有相睇)
返而有咁上下料黎鍛造同CNC 未聽過,可能佢地出左事唔開post
因為cnc太系少人用了,好壞比率當然低啦.
其他品牌可能有 market share 大, 當然出事率多dd嘅!
菜鳥一號

CNC鍛身唔咪小人玩! 有好多人玩, 只係呢啲身真係比其他玩具身堅硬得多. 如果派仔, 井性身容易裂的話, 我地玩緊一定第一時間"小"到佢地飛起! 幾仟一支唔咪平! 真(M4)槍都會蘭只係大多數蘭係支管連接位(橫擊之管就裂), 如果唔咪點會出一體過上M4身(VIS1), 或SCAR之類搶, 不過支YYE蘭係啲唔應該今容易蘭地方. 冇計可能我地玩得粗野多, 唔識得連香識玉.......

都係要去"衫"軍..
入面幫友仔不可一世既樣,見到都想... 佢地...!!!
極同意
引用:
原帖由 landy 於 7-4-2010 18:14 發表

頭先至去完槍街,價錢就間間差不多,有D跟一原裝匣加一個M4匣有,有marking相差2百~220...
都係要去"衫"軍..
入面幫友仔不可一世既樣,見到都想... 佢地...!!!
我仲八卦問有冇施02匣賣..呵呵

有冇人知we m4可唔可以直裝pts ubr同grip.仲有copy larux既10"骨呀
我都有支agm.一搞個5ku 電槍hopup同個飛機既配合就放棄左....
而家想轉玩we玩實用同外觀(個死人銅芯我反而冇咩所謂 )

攪左一大輪,最終收左支G&P M4 反來玩,都落左兩次場了(內外各一次), 原來最重要係彈匣&BB彈..
話說出外景打GAME,上左山唔記得攞BB,問左租裝備師兄借彈用,點知打左出黎變散彈槍...(私伙冇問題)
匣:我有三種; 1, G&P 2,GHK 3,PRO-WIN.... 第一個清唔到匣,第二個清到但上匣實d,第三個val好難開,要睇佢心情... 師兄仲有邊支推介下..
菜鳥一號

YYE M4 可以裝PTS啲野! 如果clone骨就要用GBBR類為安全.

所以我地玩井性同派仔就一定出多支YYE! YYE可直裝珍骨等配件, 有tango燈夾殼, 又有co2夾, 比得起錢有鍛身玩, 打game very OK過.

YYE個上下身同"SISDUMA" PT凹好雙似, 下次整支PT凹料改YYE玩吓.

引用:
原帖由 landy 於 18-5-2010 12:07 發表
攪左一大輪,最終收左支G&P M4 反來玩,都落左兩次場了(內外各一次), 原來最重要係彈匣&BB彈..
話說出外景打GAME,上左山唔記得攞BB,問左租裝備師兄借彈用,點知打左出黎變散彈槍...(私伙冇問題)
匣:我有三種; 1 ...
BOMBER呢
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

Ooh ~~~ 好... 買隻試下先。
菜鳥一號

發新話題