發新話題

GBB 好難選擇...師兄請幫手PDW/M4

豬p d槍算唔算得?
洗唔洗大汁?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-4-2010 20:22 發表

你想知咩?
..... .....睇多兩眼會上身架....
.....目標要清晰....
菜鳥一號

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-4-2010 19:03 發表

有幾媽呀...?我有兩支agm一支井性一支vve, 我覺得最麻煩係vve...
我識d人ge agm係媽媽聲d漏氣問題
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 7-4-2010 23:49 發表

WE都一樣姐! D夾咪又係漏氣.... 不停返軍軍軍整. 我都媽媽聲左好耐啦

引用:
原帖由 landy 於 7-4-2010 14:22 發表
如果價錢由1700~2500可以點呢?頭痛呀!we,wa,g......
不如儲多D錢買Ino superversion 2010啦. 玩得開心

GP... 同AGM一樣.. 都係出問題.

WE... 夾.....同hopup.......唉

呢個budget.. 買KSC MP7最好. 又準又穩定. 打咁耐無鑊氣

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-4-2010 20:22 發表

你想知咩?
我淨係有支AGM(M4),大搞過....但都5係好夠遠 ,點先可以遠D ar?
我想知WE/AGM兩個品牌(M4)大改後邊支可打遠D????
C HING請過兩招比小弟,3Q

引用:
原帖由 sumandy 於 8-4-2010 00:30 發表

WE都一樣姐! D夾咪又係漏氣.... 不停返軍軍軍整. 我都媽媽聲左好耐啦
我5隻匣...
冇隻漏氣...
師兄用第一水?

引用:
原帖由 sam524 於 8-4-2010 00:43 發表

我5隻匣...
冇隻漏氣...
師兄用第一水?
幾水都有.

引用:
原帖由 sumandy 於 8-4-2010 00:32 發表

不如儲多D錢買Ino superversion 2010啦. 玩得開心

GP... 同AGM一樣.. 都係出問題.

WE... 夾.....同hopup.......唉

呢個budget.. 買KSC MP7最好. 又準又穩定. 打咁耐無鑊氣
可惜MP7後座力真係...同冇冇咩分別...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 8-4-2010 00:47 發表

可惜MP7後座力真係...同冇冇咩分別...
有得必有失. 起碼單手打連發中既機會率都高D..
不過MP7真槍個blowback都唔大

好似離左題喔!
菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 8-4-2010 01:47 發表
好似離左題喔!
???

好想有一支可靠既槍,容易上手,parts多..當然要型仔啦 <<< 在於你有限budget提供多個choice俾你姐

GP / WA / INO唔夠買
AGM 都炒到成千一支. 又要執餐死. 之後又overbudget
WE.. 匣同Hopup問題.
TK.. 冇乜parts

咁仲有乜好揀?

引用:
原帖由 sumandy 於 8-4-2010 02:37 發表

???

好想有一支可靠既槍,容易上手,parts多..當然要型仔啦  
睇個list都係得vve簡...

引用:
原帖由 sumandy 於 8-4-2010 02:37 發表

???

好想有一支可靠既槍,容易上手,parts多..當然要型仔啦  
我WE D匣無問題
HOPUP真係要同佢修下甲

支支GBB都同女人一樣 要成日打理 唔係好快變爛荼渣

引用:
原帖由 Vindicator 於 7-4-2010 23:49 發表

我自己打散左佢之後, 拎晒D ORING 去新填地街度配, 依家一D事都無
當然啦, 一配就要幾十個咁買, 但係我相信有用GE, 我有2 VVA 3國產,  保養得好係OKAY GE
引用:
原帖由 samyiufk 於 8-4-2010 00:39 發表

我淨係有支AGM(M4),大搞過....但都5係好夠遠 ,點先可以遠D ar?
我想知WE/AGM兩個品牌(M4)大改後邊支可打遠D????
C HING請過兩招比小弟,3Q
要睇你遠GE定義係30M定100M

我果支只係換左套HOPUP 就20M打汽水罐都無問題
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題