發新話題

馬連愛上菠蘿包....

馬連愛上菠蘿包....

+ V12 + 小背心 + 菠蘿罩

想問邊度仲有菠蘿包賣啊?

似"雞球大包"多D喎................
我的雀雀..............................Orz

!
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

好彩我己經解咗毒~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

我好少用菠蘿包喇, 有Para包
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 30-4-2007 21:38 發表
我好少用菠蘿包喇, 有Para包
正!!! Para包勁輕身

引用:
原帖由 B20_hk 於 30-4-2007 21:43 發表

正!!! Para包勁輕身
唔好意思,小弟無知,請問咩係para?

Para=Parachute OR Paratrooper

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 30-4-2007 23:29 發表
Para=Parachute OR Paratrooper
明白晒!!!

一個菠蘿包成三個para 包既份量
都係食para 包好似冇咁heavy ar~~~~(i am on diet ar~~~ )

好可愛呀!!
菠蘿包呀!!
真正騎士道的最強武器
Semi Automatic Sniper System by Knight's Armament Company

相中人很面熟.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

我都想食para 包呀

食para 包的價錢可以食到4-5個菠蘿包

皇家空軍

引用:
原帖由 WAIKO01 於 30-4-2007 19:02 發表
相中人很面熟.
又如何呢?佢欠你錢? |)
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

菠籮友一族

Exemplo ducemus
[img][/img]

發新話題