發新話題

馬連愛上菠蘿包....

引用:
原帖由 catchauhk 於 3-5-2007 07:37 PM 發表
我頂beret深藍色...點玩好
加塊布lo...

引用:
原帖由 catchauhk 於 3-5-2007 19:37 發表
... ....

引用:
原帖由 catchauhk 於 3-5-2007 12:37 發表
你要玩咩? 深藍色...RE/REME/RLC
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

試過我個fr帶para beret, 敵人用紅色色帶, 我企係佢隔離...........自軍火力支援
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

回覆 #49 sas190 的帖子

teamkill
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 sas190 於 3-5-2007 17:12 發表
試過我個fr帶para beret, 敵人用紅色色帶, 我企係佢隔離...........自軍火力支援
我帶TOS, 有條綠雞毛.....比人遠距大聲話"見佢到條綠雞毛,打佢!!!"
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

回覆 #51 MF 的帖子

又係毛累事

double post???

引用:
原帖由 MF 於 4-5-2007 05:26 發表

我帶TOS, 有條綠雞毛.....比人遠距大聲話"見佢到條綠雞毛,打佢!!!"
之前有位兄弟玩 Fusiliers, 條白毛都俾人當雀仔咁射.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 4-5-2007 03:10 發表

之前有位兄弟玩 Fusiliers, 條白毛都俾人當雀仔咁射.
Nelson ??  

引用:
原帖由 MF 於 4-5-2007 10:11 發表

Nelson ??  
算佢唔好彩.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 4-5-2007 10:12 發表

算佢唔好彩.
難怪轉行啦....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 4-5-2007 10:13 發表

難怪轉行啦....
Sorry, 一向都是 RM. Fusiliers 係 part time.

最近佢正式加入RM45喇.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 4-5-2007 10:27 發表

Sorry, 一向都是 RM. Fusiliers 係 part time.

最近佢正式加入RM45喇.

恭喜...

我掉返轉 , RM係part-time....
因為我件衫都唔係45
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 4-5-2007 10:29 發表

恭喜...

我掉返轉 , RM係part-time....
因為我件衫都唔係45
99.99% Need Not Apply.

發新話題