24 12
發新話題

點睇d衫褲係咪真品??

點睇d衫褲係咪真品??

廣華街入面條巷仔(好似叫潮流地域)有間鋪頭話專營美軍真品(figure鋪隔離)
佢櫥窗入面d野係標得好貴....but入面d "真品"ACU同BDU就只係五百幾同三百幾一套...
我雖然唔係好熟....但我諗都無理由咁平....二手真品ACU都要呢個價...
所以我想問下各位...間鋪賣ge ACU同BDU係堅野定係copy?

引用:
原帖由 TTT1023 於 30-4-2007 18:22 發表
廣華街入面條巷仔(好似叫潮流地域)有間鋪頭話專營美軍真品(figure鋪隔離)
佢櫥窗入面d野係標得好貴....but入面d "真品"ACU同BDU就只係五百幾同三百幾一套...
我雖然唔係好熟....但我諗都無理由咁平 ...
人地咁講得,梗係真品啦

同埋acu只會越尼越平,幾舊水一套有咩咁出奇?
鵰。豹。狸。獅。狒

堅架

間野話佢地唔賣copy
咁應該係真

應該堅

Can you give me the store's name? I also wanna get a set of real ACU

唔知係我唔好彩定點??

我買過2次野刀有"霞痴"

一次買B仔boot 2隻腳唔對色

一次買ESS 風鏡有花

引用:
原帖由 siuwing 於 30-4-2007 22:17 發表
唔知係我唔好彩定點??

我買過2次野刀有"霞痴"

一次買B仔boot 2隻腳唔對色

一次買ESS 風鏡有花
第一個就真係有d....買果時做咩唔睇清楚~
第二個就...因為佢地入d野通常都唔係一手,點都係會經過幾手人先到手(唔代表用過)~

引用:
原帖由 Chavezdaniel 於 30-4-2007 21:55 發表
Can you give me the store's name? I also wanna get a set of real ACU
喺間專買軍人figure ge鋪頭隔離

引用:
原帖由 Kira 於 30-4-2007 21:45 發表
間野話佢地唔賣copy
咁應該係真
but我見幾他鋪頭acu買成千蚊....bdu都要七舊幾...
差落好大wor...

B仔boot 係咁嫁!

我成日去果邊買同看八九十年代美國“古玩”Gears

引用:
原帖由 Paul 於 1-5-2007 01:31 發表
我成日去果邊買同看八九十年代美國“古玩”Gears
古著王.....

信和  D ACU 成set 都係$3xx-真品 (used)!!
沙漠 3-color BDU $150-new 真品 有code (spo100-04-..)

引用:
原帖由 hintz123 於 1-5-2007 02:59 發表
信和  D ACU 成set 都係$3xx-真品 (used)!!
沙漠 3-color BDU $150-new 真品 有code (spo100-04-..)
唔好信有code就係真野.....係人都識係個label寫d冇人明既number....呵~~~
而且路邊社消2~當年有人用d假既acu花既衫~~係唔知邊樹搵d 真野label返黎車上去當真野賣~~

24 12
發新話題