發新話題

TENGO單 - YYE GBB膠夾殼出了!

TENGO單 - YYE GBB膠夾殼出了!

http://www.airsoftextreme.com/st ... bad7c080efb9a3318e8

嘩! 好彩冇自製MUGPAL膠夾殼! 不過呢隻TENGO單都唔平, 但個樣就真係唔夠MUGPAL P-Mug靚! 為有慢慢適應呢隻夾個LOOK! 此終! TENGO單都係名牌.......出啲好野! 支YYE有著有不著, 起馬可以裝市面上買到現成膠夾殼比YYA夾超越啲啲啦.......!

引用:
原帖由 rho837 於 26-4-2010 12:28 發表
http://www.airsoftextreme.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=83_84_604&products_id=4764&zenid=082b7d00d72a1bad7c080efb9a3318e8

嘩! 好彩冇自製MUGPAL膠夾殼! 不過呢隻TENGO單都唔平, 但個樣 ...
唔係WOR....仲平過馬記300匣, 唔算貴啦?
鵰。豹。狸。獅。狒

-del-

好! 你話唔算貴就齊齊去"生巾"到買翻幾隻玩吓.......

黑定砂色! 遑隻靚啲呢?

百幾蚊一個SHELL.........點解唔用MAGPUL?

引用:
原帖由 rho837 於 26-4-2010 12:45 發表
好! 你話唔算貴就齊齊去"生巾"到買翻幾隻玩?.......

黑定砂色! 遑隻靚?呢?
嘩哈哈!

原來係SHELL ONLY,咁就唔係平喇 XP
鵰。豹。狸。獅。狒

如果MUGPAL有現成Licensed P=Mug膠殼比YYE GBB叉氣或CO2夾用, 我地一定用MUGPAL P-Mug! 如要私人運入珍P-Mug夾再加工裝夾! 又貴又費時又可能分分鐘出事! 家吓有白騎士出隻現成值裝又licensed嘅膠夾殼, 重係叫造所謂名牌...不如買一打算以後唔再想P-Mug! 家吓睇吓睇吓呢隻ARX夾都OK wor.

哈哈哈! 我話到明係膠夾殼嗎! 真係唔平呀.......

引用:
原帖由 rho837 於 26-4-2010 13:44 發表
如果MUGPAL有現成Licensed P=Mug膠殼比YYE GBB叉氣或CO2夾用, 我地一定用MUGPAL P-Mug! 如要私人運入珍P-Mug夾再加工裝夾! 又貴又費時又可能分分鐘出事! 家吓有白騎士出隻現成值裝又licensed嘅膠夾殼, 重 ...
pmag... someone told me there is new ver pmag launch in late june...but not sure about it...

百幾買個膠殼

佰幾買隻殼! 唔咪太貴啦! 啲女佰幾買到乜野!

蠔仔! 你身在米国, 買乜殼都得啦!

作天去過生巾問有冇呢隻夾! 冇! 不過佢地一早以有隻樣板在手, 揸上手都ok! 實物比相靚, 本人覺得膠物料單薄左小小! 應該可以改PTW夾, 分上下半身一體過冇底片, 只有兩個底孔, 如用co2就吓吓擰螺係.

around HK$620.00 - 6隻 (3隻黑, 3隻砂)

around HK$104 - 1隻

發新話題