58 1234
發新話題

玩新具!!MP5

玩新具!!MP5

MP5 $150低唔低??

sorry
我下次會一開波直接講個問題佢知...

留心睇張野既朋友, 會有另一d意見...

對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 1-5-2007 15:08 發表
朋友仔你係咪覺得開心好高興, 好想拎落場打死一隊人呢?

快d去換個紅黑雙星摩, 會再勁d架!
人地話底唔底唓,又關打死一隊人咩事!!!!
有d咩好笑!!!!:x

150?會唔會波箱有嚴重問題?
但係如果其他Parts冇問題,我覺得當買Parts都算抵

boys?
mainland china made?
out of function???

係$160先對!!

1.是
2.國狗
3.力度ok

引用:
原帖由 felixcat 於 1-5-2007 16:03 發表

人地話底唔底唓,又關打死一隊人咩事!!!!
有d咩好笑!!!!:x
sorry

見到佢百五蚊買支cm020國雞仲咁開心, 一時多口姐
封咀封咀唔講唔講...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

cm.023

引用:
原帖由 b1e6n8 於 1-5-2007 16:54 發表
cm.023
打得穿d咩?

一面罐,唔想吟正!!

咁強!二百蚊都唔使

大家估下呢把野可唔可以捱到半日game .....我估唔開多個三千槍都無事.......
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 老鼠 於 1-5-2007 19:08 發表
大家估下呢把野可唔可以捱到半日game .....我估唔開多個三千槍都無事.......
無D 咁0既事~!!國狗又平又靚又正~!同Marui果D一樣架!!!

是二手國產??
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

58 1234
發新話題