發新話題

玩新具!!MP5

我覺得ok抵

引用:
原帖由 伯言 於 1-5-2007 16:53 發表

sorry

見到佢百五蚊買支cm020國雞仲咁開心, 一時多口姐
封咀封咀唔講唔講...
意思唔係話唔好講,如果轉左係你出個post你都唔想冇啦啦比人笑架!
人人要求都唔同,有人國狗都可以咁開心,有人PVS17都可以覺得唔好玩
何必笑人呢

引用:
原帖由 bravohk 於 1-5-2007 19:48 發表

無D 咁0既事~!!國狗又平又靚又正~!同Marui果D一樣架!!!
咁既話marui仲有立足之地?
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 felixcat 於 1-5-2007 21:16 發表

意思唔係話唔好講,如果轉左係你出個post你都唔想冇啦啦比人笑架!
人人要求都唔同,有人國狗都可以咁開心,有人PVS17都可以覺得唔好玩
何必笑人呢
嚴重同意
百幾和幾千都是玩具
落場打Game講技巧和戰術
不只是單講支鎗價錢

P.S.
CM支國狗MP5係Hop Up 有少少問題,
建議換馬記Hop up system...

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-5-2007 21:48 發表

嚴重同意
百幾和幾千都是玩具
落場打Game講技巧和戰術
不只是單講支鎗價錢

P.S.
CM支國狗MP5係Hop Up 有少少問題,
建議換馬記Hop up system...
再三嚴重同意
除非你職業真係軍警人員,
支槍係用來殺人的,
否則,支槍真/假/貴/平,
都只係在放假優閒時
用來令自己開心,放鬆的"玩具".
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

支持版主

引用:
原帖由 高!高!高! 於 1-5-2007 10:07 PM 發表

再三嚴重同意
除非你職業真係軍警人員,
支槍係用來殺人的,
否則,支槍真/假/貴/平,
都只係在放假優閒時
用來令自己開心,放鬆的"玩具".
講得好有見地..

最緊要自己鐘意 !

老老實實,我真係覺得唔係咁抵…我試過收支馬記sd6,$200,有電有埋匣…
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2-5-2007 02:06 發表
老老實實,我真係覺得唔係咁抵…我試過收支馬記sd6,$200,有電有埋匣…
其實, 樓主果枝應該係國雞, 即係膠box用4wd摩果隻...邊有電槍送d咁既reddot同滅聲器咁大整估?
樓主話一面罐, 我真係唔多信..................
不過算, 開口gup著脷, 少講野為妙
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 1-5-2007 19:14 發表

其實, 樓主果枝應該係國雞, 即係膠box用4wd摩果隻...邊有電槍送d咁既reddot同滅聲器咁大整估?
樓主話一面罐, 我真係唔多信..................
不過算, 開口gup著脷, 少講野為妙
伯言哥, 開口gup著脷姐係熱氣啦, 整番劑24味啦
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

回覆 #20 高!高!高! 的帖子

鎗係唔會殺人既, 係人殺人
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 MF 於 2-5-2007 02:27 發表

伯言哥, 開口gup著脷姐係熱氣啦, 整番劑24味啦
落重料整36味就差唔多
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

no

引用:
原帖由 b1e6n8 於 3-5-2007 17:33 發表
no
no  咩??

發新話題