發新話題

玩新具!!MP5

膠波...

引用:
原帖由 伯言 於 2-5-2007 02:14 發表

其實, 樓主果枝應該係國雞, 即係膠box用4wd摩果隻...邊有電槍送d咁既reddot同滅聲器咁大整估?
樓主話一面罐, 我真係唔多信..................
不過算, 開口gup著脷, 少講野為妙
如果是CM個支MP5就一定是金屬波箱
噤就一定一面罐
記住國狗不全是膠波箱
現在出了國狗就平均兩面

引用:
原帖由 B20_hk 於 3-5-2007 21:06 發表

如果是CM個支MP5就一定是金屬波箱
噤就一定一面罐
記住國狗不全是膠波箱
現在出了國狗就平均兩面
原來如此!
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 3-5-2007 21:16 發表

原來如此!
我也是上年才對國狗有所改觀

是呀...
不要少看國狗
會咬人架

國產槍真係ok架,d齒硬過馬記果d,天梯又超得

回覆 #34 B20_hk 的帖子

係驚佢D齒唔對軸啫
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 伯言 於 3-5-2007 21:16 發表

原來如此!
塞錢入你袋呀
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 4-5-2007 12:34 發表

塞錢入你袋呀
塞埋我果份!
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 MG-42 於 4-5-2007 12:07 發表

算啦....佢呢D都係用離打game姐,又唔係用離收藏,用完即棄打完game唔洗臺番屋企~

過到自己就乜都得啦... 正如4千蚊嫁車都有人夠膽渣出街...完全唔介意俗世眼光  話唔定遲D國狗
多人用過Marui呢...
所以小弟成日都話易滿足系好事囉,佢四舊水買到支國狗就己經好開心,我幾千銀買支槍都唔夠佢開心,真系唔抵......

引用:
原帖由 MG-42 於 4-5-2007 22:51 發表

所以不嬲都係知足常樂...  你都可以反樸歸真o架..
你玩過井勝M60仲會唔會買返Top M60黎玩???

引用:
原帖由 MG-42 於 4-5-2007 23:10 發表

所以依家已經冇野玩... 我依家想快D掉左佢準備迎接豬皮宣佈出MK48

講番轉頭Top果D槍好似國狗...唔知Top比豬皮,井勝,VFC咁夾法幾時宣佈摺埋...? 抑或靠MP40苟且偷生呢...
我仲好愛我支Top M249架....不過除左個身同條外管之外己經無咩 0野系Top 出品.... 而家安放左佢响我"鳳"牆果度安享晚年!!

發新話題