發新話題

玩新具!!MP5

sorry
我下次會一開波直接講個問題佢知...

留心睇張野既朋友, 會有另一d意見...

對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 felixcat 於 1-5-2007 16:03 發表

人地話底唔底唓,又關打死一隊人咩事!!!!
有d咩好笑!!!!:x
sorry

見到佢百五蚊買支cm020國雞仲咁開心, 一時多口姐
封咀封咀唔講唔講...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 b1e6n8 於 1-5-2007 16:54 發表
cm.023
打得穿d咩?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2-5-2007 02:06 發表
老老實實,我真係覺得唔係咁抵…我試過收支馬記sd6,$200,有電有埋匣…
其實, 樓主果枝應該係國雞, 即係膠box用4wd摩果隻...邊有電槍送d咁既reddot同滅聲器咁大整估?
樓主話一面罐, 我真係唔多信..................
不過算, 開口gup著脷, 少講野為妙

引用:
原帖由 MF 於 2-5-2007 02:27 發表

伯言哥, 開口gup著脷姐係熱氣啦, 整番劑24味啦
落重料整36味就差唔多

引用:
原帖由 B20_hk 於 3-5-2007 21:06 發表

如果是CM個支MP5就一定是金屬波箱
噤就一定一面罐
記住國狗不全是膠波箱
現在出了國狗就平均兩面
原來如此!

引用:
原帖由 MG-42 於 4-5-2007 23:14 發表
其實你估比錢場會唔會有換曬國狗既情況湧現呢....橫掂都係比人摧殘
先風已經用左cm ak...
田x仔用緊well垃圾m4...

睇怕其他場都會一路壞一路轉...

引用:
原帖由 golliwog19 於 6-5-2007 13:14 發表

i go N forxe last time, they also use 國狗 ak~~

its look okay bor~~
i mean power not finishing!!!
n forxe?
邊個場黎架?(真係唔知)

新呢水國狗ak, 有差不多底中力
唔知d場有無自己搞番低...

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 6-5-2007 15:18 發表

新果d國狗真係...掂過碌蔗,呢d我又認
當年初初有國狗時...真係估唔到會有今日...哈
初初出國雞果陣, 我成日入蛇三恥笑...

發新話題