發新話題

((Updated)) VFC M4 GBB店家開箱文

引用:
原帖由 0050100 於 3-5-2010 11:51 發表
突然覺得有D似2年前wam4開賣的陰謀論,賣支野比你就預左你改獲金.
真係等睇戲.
二千蚊賣支槍比你
跟住強化Parts分開賣
改哂成支七千蚊落樓
仲要D數特登同WA唔同
駁D廠唔會出VFC既Parts
咁就可以獨市掠你水

引用:
原帖由 舞雲 於 3-5-2010 10:47 發表
睇片 連射速度好快-.-2秒內清夾
佢入得10幾發ja
聽聲同真槍差唔多:
http://www.youtube.com/watch?v=HJcPX39R088

小第最想知佢既hop up穩定性同射程係咩表現.
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 3-5-2010 12:41 發表
E個至緊要~

內部像真我唔理啦...呢支野都係打6mm姐
入面真d都唔會變左打5.56

話時話右邊出彈口下面冇左堆字(唔知law乜鬼)
其實真槍m4係唔係都有果堆字?

引用:
原帖由 wonglk 於 3-5-2010 13:43 發表
內部像真我唔理啦...呢支野都係打6mm姐
入面真d都唔會變左打5.56

話時話右邊出彈口下面冇左堆字(唔知law乜鬼)
其實真槍m4係唔係都有果堆字?
果堆野
剩係美國政府M系都N個Marking
正常現代公發M4A1Carbine係有果堆字
但呢支你睇個槍身已經知唔係正常現代型,但又落現代Marking,但又少堆字

外觀唔得
內觀唔得
未知打唔打得已經知有好多野要換
賣兩千幾銀
我都想睇下佢點樣發圍

引用:
原帖由 101653 於 3-5-2010 13:48 發表

果堆野
剩係美國政府M系都N個Marking
正常現代公發M4A1Carbine係有果堆字
但呢支你睇個槍身已經知唔係正常現代型,但又落現代Marking,但又少堆字

外觀唔得
內觀唔得
未知打唔打得已經知有好多野要換
賣兩千 ...
大獲...我對m4真係唔多熟.....
簡單d講美軍用既m4啦...
正常現代型同不正常現代型...有咩分別?
thx

引用:
原帖由 wonglk 於 3-5-2010 13:56 發表

大獲...我對m4真係唔多熟.....
簡單d講美軍用既m4啦...
正常現代型同不正常現代型...有咩分別?
thx
唔正常現代型係指玩具 (話明唔正常就緊係指玩具做得唔正常啦)
現代型既身你想有幾多款?

E家既玩具係古代16A2下身配現代M4A1既Marking
冇人覺得有問題?
咁Magpul下身落LarueMarking又有冇問題?

明唔明?

引用:
原帖由 101653 於 3-5-2010 14:07 發表

唔正常現代型係指玩具 (話明唔正常就緊係指玩具做得唔正常啦)
現代型既身你想有幾多款?

E家既玩具係古代16A2下身配現代M4既Marking
冇人覺得有問題?
咁特戰司令部既MK18下身落LarueMarking又有冇問題?

...
第2段明白鳥!
but呢個vfc既身有邊個位錯左?(除左law堆字)

引用:
原帖由 wonglk 於 3-5-2010 14:20 發表

第2段明白鳥!
but呢個vfc既身有邊個位錯左?(除左law堆字)
錯就係錯在佢用A2型既身
但刻M4A1既Marking

姐係佢個身D位做得似模似樣冇乜點錯
但就寫錯字係上面

再講簡單D
一個毒島姐既Body
Key個蛇叔既頭落去
你覺得有冇問題?

引用:
原帖由 101653 於 3-5-2010 14:24 發表

錯就係錯在佢用A2型既身
但刻M4既Marking

姐係佢個身D位做得似模似樣冇乜點錯
但就寫錯字係上面

再講簡單D
一個毒島姐既Body
Key個蛇叔既頭落去
你覺得有冇問題?

你咁樣講我立即明白

M4身同a2身,最大分別係之前個post既第4個位?

引用:
原帖由 wonglk 於 3-5-2010 14:39 發表

嘩_
你咁樣講我立即明白

M4身同a2身,最大分別係之前個post既第4個位?
YES

引用:
原帖由 101653 於 3-5-2010 14:54 發表

YES
真係佩服你既眼力...

*以上純粹個人廢UP, 本人不是美軍亦不是槍械生產商, 以上只是個人研究及見解, 有錯歡迎指證*

引用:
原帖由 Vindicator 於 2-5-2010 21:51 發表
個hammer禁ge樣?
又要買佢自家匣......
it was bx that is one of the AR15 hammer

http://www.ar15.com/forums/topic.html?b=3&f=15&t=108261

http://www.m4carbine.net/showthread.php?t=39463
引用:
原帖由 lololo 於 3-5-2010 12:41 發表
我睇就似用返VVA系統..
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題