發新話題

((Updated)) VFC M4 GBB店家開箱文

DEL, 睇唔到有人貼左, sorry

回覆 46# 的帖子

引用:
原帖由 gainax 於 3-5-2010 10:11 發表

我想要上身呀  條蛇無覆機, 出面又冇得賣,二手更加收唔到
諗住整多支733/A2, 算~ 免強無幸運 ,我決定自行解決,
VFZ下身拎黎做A2正, 等佢有散件先制
講番正題,
台灣有開箱文,感覺靚過之P,睇影片好似快頻得濟,可能改左尾頂同擊鎚所致
如DX版係鋼槍機或用到VVA數,必入
http://www.arms-cool.net/forum/thread-61547-1-1.html
影片:
http://www.youtube.com/watch?v=_LVMnE81QeY

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

回覆 45# 的帖子

其實hammer有碌碌 or 啤零同冇係咪真係差好遠??
早排好似祖國出過隻彷真hammer, 查實有冇ching用過呢??

引用:
原帖由 lololo 於 3-5-2010 17:14 發表
其實hammer有碌碌 or 啤零同冇係咪真係差好遠??
早排好似祖國出過隻彷真hammer, 查實有冇ching用過呢??
我個個FD都話唔好用啤令Hammer
原因 : 本身果個位係消耗品 , 唔相信一粒啤令仔可以比一大舊實心鋼更受力

我自己少打Game , 但我都唔會換 , 我情願油浸佢

引用:
原帖由 101653 於 3-5-2010 15:05 發表
*以上純粹個人廢UP, 本人不是美軍亦不是槍械生產商, 以上只是個人研究及見解, 有錯歡迎指證*
除左第4個位之外
我都睇唔到有咩分別...
(正面睇先叫睇得出少少,則少少已經睇唔出)

重有RS未出
大家睇定D先

重有KWA未出
大家睇定D先

會考都就完啦...快d出晒佢啦

重有糧未出
大家睇定D先

重有中未出
大家睇定D先

引用:
原帖由 101653 於 3-5-2010 19:04 發表
重有中未出
大家睇定D先

快d係呢個月中出晒佢啦

格離台店家情報話 : ....
快將到港

有Marking版本定價HKD @#%)
無Marking版本定價HKD @@))

引用:
原帖由 lololo 於 3-5-2010 21:53 發表
格離台店家情報話 : ....
快將到港

有Marking版本定價HKD @#%)
無Marking版本定價HKD @@))
個價幾底玩喎,
早知唔自組一枝啦
左搞右搞好麻煩..

引用:
原帖由 紗夢 於 3-5-2010 22:17 發表

個價幾底玩喎,
早知唔自組一枝啦
左搞右搞好麻煩..
D匣又唔通用.....

引用:
原帖由 hin_1213 於 3-5-2010 22:33 發表

D匣又唔通用.....
2百5到.......
計落都平過wa........
等wa系統零件互換report
睇人post下身ge說明書下身得bolt lock同wa唔同

發新話題