19 12
發新話題

用WE M4改成MGS4 Snake果支M4

用WE M4改成MGS4 Snake果支M4

各位c hing好,小弟初接觸GBB。現有一支WE M4。
最近希望將佢改成MGS4入面果支M4(有rail同flip-up sight)
想問下用咩parts可以整到出黎。
而且聽講WE M4既彈道過左10多米就唔定。想問埋有咩方法可以改進。Target為20-25米有穩定彈道(聽過可以改到30米內都有穩定彈道,but not sure)。
小弟既budget為最多4000,可以到5000。希望各位c hing俾d意見,多多幫忙!Thx!!

P.S: 由於小弟收入不高 ,希望各位c hing不要用例如"用VFC/井X"等轉換品牌等回答小弟,因為實在afford唔起多一槍啦...

外觀野答你唔到,SORRY.
HOP UP方面,如果你果支係第二版,又用綠色HOP UP膠,可以去軍軍軍用$10買個黑色改良版HOP UP膠,都係接受唔到去西京買RE TECH 改良版HOP UP膠,$150.

呢支野,如果係wa就非常易改~

未玩過~we唔知呢個魚骨岩唔岩裝上we到~

同埋呢支好簡單-.-...成支料槍街都有~
好普通的一款~我記得蛇叔係用552鏡

引用:
原帖由 舞雲 於 5-5-2010 01:40 發表
呢支野,如果係wa就非常易改~

未玩過~we唔知呢個魚骨岩唔岩裝上we到~

同埋呢支好簡單-.-...成支料槍街都有~
好普通的一款~我記得蛇叔係用552鏡
唔該c hing, 邊間廠有呢隻魚骨?

引用:
原帖由 pixy 於 5-5-2010 07:27 發表

唔該c hing, 邊間廠有呢隻魚骨?
好多架喎,gp又有,大陸野都有

引用:
原帖由 fire23wong 於 5-5-2010 07:44 發表

好多架喎,gp又有,大陸野都有
AEG個barrel nuts同GBB唔岩數ga~

原來係老蛇果把
睇個標題我仲以為要改BigBoss把愛國者咁大手筆

Troy MEDIEVIL MUZZLE BRAKE

AR 15 14.5 Barrel

PRI FLIP UP FRONT SIGHT with gas block

KAC FF RAS

A.R.M.S. #40L SP Stand Alone Flip Up Rear Sight

AR 15 Pistol Grip Tan (TAN)

AR15 6 Position Stock (TAN)

引用:
原帖由 紗夢 於 5-5-2010 11:00 發表
Troy MEDIEVIL MUZZLE BRAKE

AR 15 14.5 Barrel

PRI FLIP UP FRONT SIGHT with gas block

KAC FF RAS

A.R.M.S. #40L SP Stand Alone Flip Up Rear Sight

AR 15  ...
c hing,係咪有d係真品 (KAC, Troy, PRI...)黎?

引用:
原帖由 pixy 於 5-5-2010 13:36 發表

c hing,係咪有d係真品 (KAC, Troy, PRI...)黎?
全部都有COPY...
鵰。豹。狸。獅。狒

搭單問
Colt原廠柄係咪都有LMTmarking?

引用:
原帖由 101653 於 5-5-2010 13:55 發表
搭單問
Colt原廠柄係咪都有LMTmarking?
COLT/LMT 係兩間廠...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-5-2010 14:52 發表

COLT/LMT 係兩間廠...
我知
但Colt個柄下位係冇marking還是點?

ps.我覺得我可能比玩具誤導, 玩具中有D馬擔箭身既M4個尾柄有LMTmarking
ps2.我應該問Colt成槍既"出"廠柄,我講錯左

引用:
原帖由 ivanfai 於 5-5-2010 10:43 發表

AEG個barrel nuts同GBB唔岩數ga~
講真...就算佢話WA數我都唔知邊隻啱數

如果真係買真品,可以響邊度買?

19 12
發新話題