27 12
發新話題

原來VVE支PDW全開膛版本幾靚仔WOR~

原來VVE支PDW全開膛版本幾靚仔WOR~

http://www.guns.com.hk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=4304&category_id=291&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=97

見呢排成日有人問, 其實我自己都心郁郁, 就搵下有無得就咁買啦, 睇尼應該有WOR, 不過幾錢就真係唔知喇
鵰。豹。狸。獅。狒

師兄你喺講緊成鎗定Kit呀?

軍軍軍有寫牌仔話有 open bolt ver. 嫁 ~

引用:
原帖由 samXsum 於 5-5-2010 11:53 發表
軍軍軍有寫牌仔話有 open bolt ver. 嫁 ~
係囉, 我覺得應該有得賣成槍, 等我問問先, 唔知如果我有得訂, 可能有得平, 唔知有幾多人有興趣?
鵰。豹。狸。獅。狒

成鎗有喇!小弟我係QXF同UX都見到有得賣.
價錢大概$21XX.(好似仲跟兩隻閘!
小弟我等緊8吋管.

PS:唔知點解台灣一早有8吋同10吋管賣,但喺香港就一直
       只有10吋版本????

我等套kit,等到2046都仲未等到......

我問過軍軍軍, open bolt verison is $18xx
鏡滲血
邪氣是憤愾
枉死城內外皆悲歌
挽舌破齒
屍臭漸漸哀嚎

但係我問左要2100.............
你有朋友價???

我諗果位師兄講緊無marking價掛∼

引用:
原帖由 dougmak 於 5-5-2010 16:34 發表
我諗果位師兄講緊無marking價掛∼
yes!有marking喺$21XX
    冇marking喺$18XX

但係個bolt好似要用彈弓連住,要左扣右扣咁??

SORRY SORRY 我攪錯

小弟都好有興趣,琴日見筒供有,馬上走入去攞上手摸下。
支野真係幾唔錯,唯小弟覺得hand grip 同個身果一級,
而及佢條recoil spring真係有點怪。

所以都係等埋G牌先再考慮。
純個人感想,如有得罪,請多多包涵!
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 5-5-2010 18:12 發表
小弟都好有興趣,琴日見筒供有,馬上走入去攞上手摸下。
支野真係幾唔錯,唯小弟覺得hand grip 同個身果一級,
而及佢條recoil spring真係有點怪。

所以都係等埋G牌先再考慮。
純個人感想,如有得罪,請 ...
咸魚青菜,各有所愛啫.而且各有各玩,只要喺善意討論,而
唔喺惡意批評又有何得罪之理呢?
不過小弟我成手都喺VVE閘,睇怕都好難逃出佢嘅魔掌....

黑色長管版.......
的確唔錯......
有料自然贏, 冇料別死撐!!!!!!!!!!!

27 12
發新話題