20 12
發新話題

GP WA M4內件SET

GP WA M4內件SET

http://www.gp-web.com/newspop.php?nid=1569

http://www.gp-web.com/newspop.php?nid=1568
自己散裝WA SYSTEM多個選擇

一set買其實都幾好 !  唔知幾多錢呢 ?

見網上買用只下身零件USD$77, full set USD$162.
照一向街價=約網開上美金價 x 6.5
即是約HKD$500 / HKD$1050.(唔差應唔超過HKD$100)
平過買大陸件...
及其碼GP工差無大陸件噤多(雖然都係用垃圾金屬).

非常可以考慮......

引用:
原帖由 mk23 於 7-5-2010 10:13 發表
見網上買用只下身零件USD$77, full set USD$162.
照一向街價=約網開上美金價 x 6.5
即是約HKD$500 / HKD$1050.(唔差應唔超過HKD$100)
平過買大陸件...
及其碼GP工差無大陸件噤多(雖然都係用垃圾金屬).

非常可 ...
lower set cp值不錯

其實加多5~6佰元買upper parts,都可以的.
單街賣Complete Bolt Carrier 都要$5xx. (大陸fullset都要$3~4xx)
E家一樣價錢仲有多送尾通,buffer,SPR款上膛杆.
這些東西GP都做得幾ok的.

另外我覺得這set最好的是跟晒所有pin及彈弓.
大陸的好多無跟足(那些都唔知係邊到買返.

這set野可以幫你完全自已裝枝M16 GBB出來.

唉...佢早多兩日出咪好囉...
O岩O岩先買左一堆件,依家到喉唔到肺
鵰。豹。狸。獅。狒

唉.....搞到我想砌支MK18 ....
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

不過如果用ka/ca身個d四大皆空既金身都要配返對receiver locking pin

唔錯
唔怕汁錯汁漏
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

睇睇下發覺好似好多國產都無出到,原素果SET又好似唔齊.......

其實個價應該會大約600,同埋睇真D原來都唔係一刀砌,佢所有PIN都要自己配...咁我不如自己執國狗料好過...反正佢有既國狗都有,分分鐘仲平一半....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-5-2010 19:08 發表
其實個價應該會大約600,同埋睇真D原來都唔係一刀砌,佢所有PIN都要自己配...咁我不如自己執國狗料好過...反正佢有既國狗都有,分分鐘仲平一半....
用全國狗料有d小pin要自己想辦法解決
不過gp d件好快就變色...

引用:
原帖由 horenhim 於 8-5-2010 20:06 發表

用全國狗料有d小pin要自己想辦法解決
不過gp d件好快就變色...
都唔係丫,我尋晚終於砌起左一支全散砌
本來只係得個身,尾通,COCKING HANDLE,外管DETLA RING同上HANDGRIP果粒六角絲帽

咁我就買返元素下身所有件(除左FIRING PIN果SET同BUFFER LoCK係AABB之外)
都齊丫,但係真想講都係無頂住前後PIN果兩粒的,同埋AABB入AGM身都要執....尤其係個BUFFER LOCK,真係汁聲勁先入到.....
鵰。豹。狸。獅。狒

@@ 唔貴可以砌支黎玩~

FUL SET D野可以用ka身?

20 12
發新話題