30 12
發新話題

關於Bomber ge 槍

關於Bomber ge 槍

小弟係多番考慮下決定買Bomber ge SR16e3
想係度問一問,Bomber d槍係槍街有冇
定係都係要上紅狼度買
唔該大家

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 9-5-2010 01:42 發表
小弟係多番考慮下決定買Bomber ge SR16e3
想係度問一問,Bomber d槍係槍街有冇
定係都係要上紅狼度買
唔該大家
應該有嫁...
但可能冇擺出黎...
問下先LA...
不過BOMER D槍好貴...

引用:
原帖由 sam524 於 9-5-2010 01:47 發表

應該有嫁...
但可能冇擺出黎...
問下先LA...
不過BOMER D槍好貴...
一路計黎計去
計完發現買支Bomber好過
而且SR16E3果時AEG出已經想買
但已經有3支ARG,決定唔再買..........

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 9-5-2010 01:53 發表

一路計黎計去
計完發現買支Bomber好過
而且SR16E3果時AEG出已經想買
但已經有3支ARG,決定唔再買..........
Bomber真係正...
派米身...

P.S.唔知點解直覺話我知明搶會有得買...

引用:
原帖由 sam524 於 9-5-2010 01:57 發表

Bomber真係正...
派米身...

P.S.唔知點解直覺話我知明搶會有得買...
聽日出去行個轉先,唔該

我見QQF門口有BOMBMA XM177果D, SR15你不如問問佢有無...
鵰。豹。狸。獅。狒

bomber 正ga !!! d Marking 好吸引 ! 早幾日先整左枝M16a4 ! 不過原先跟果隻G&P 匣好難先插倒上槍 , 要花d 時間抽插下 !!!

P.S 我係上紅狼買的 !
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 9-5-2010 17:50 發表
bomber 正ga !!! d Marking 好吸引 ! 早幾日先整左枝M16a4 ! 不過原先跟果隻G&P 匣好難先插倒上槍 , 要花d 時間抽插下 !!!

up d相上黎分享下
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 PMX 於 9-5-2010 17:50 發表

如無意外我應該會聽日上去
我之前walkin過,但佢地係唔係冇eps
我上次買左好小野,比cash

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 9-5-2010 17:58 發表

如無意外我應該會聽日上去
我之前walkin過,但佢地係唔係冇eps
我上次買左好小野,比cash
呢個我唔太清楚 , 不過我果日係畀card , 要收手續費 ! 萬一無EPS 唯有禁定錢上去
建議你聽日撥個輪去問下先 2857-766%
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 9-5-2010 19:07 發表

呢個我唔太清楚 , 不過我果日係畀card , 要收手續費 ! 萬一無EPS 唯有禁定錢上去
建議你聽日撥個輪去問下先 2857-766%
我都有e個打算,唔該你先

引用:
原帖由 Vindicator 於 9-5-2010 17:53 發表

up d相上黎分享下
尋晚用電話影畀個fd 睇 ,勁矇勁黑請見諒 ~  未有錢買ACOG 係Dry d...

塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 9-5-2010 19:16 發表

尋晚用電話影畀個fd 睇 ,勁矇勁黑請見諒 ~  未有錢買ACOG 係Dry d...

唔錯
通其他wa數零件
thz
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 9-5-2010 19:18 發表

唔錯
通其他wa數零件
thz
係 , 其實簡單d 講 , 你當佢係GP 成槍跟Prime 身會好d ! 管、準星、柄果d 其實係gp野....

bolt 要用番Prime 數,其餘應該都係跟番WA ...
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 9-5-2010 19:38 發表

係 , 其實簡單d 講 , 你當佢係GP 成槍跟Prime 身會好d ! 管、準星、柄果d 其實係gp野....

bolt 要用番Prime 數,其餘應該都係跟番WA ...
我理解係bolt同Cocking Handle prime 數,其他都係g&p
正確ma?

30 12
發新話題