71 12345
發新話題

Viper AR-15 GBB

Viper AR-15 GBB

http://www.airsoftnews.fr/2010/0 ... -xm-177-mk18-mod-0/
有埋XM177款 Oxs入佐貨有無師兄入佐?

Oxs?

算吧.
人地台灣M4零售價都係HKD$3xxx.(NT$15xxx)
你香港OPx話香港鏓代理要開$5xxx.
食水超深.
這價錢不如買井勝10版好過HKD$49xx.(日地台灣本市訂價NT$25xxx)
有正版colt mark,改良好及鋼bolt.
Viper那枝無mark,又係用不良品的08版改,重要唔係鋼bolt.

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 15-5-2010 09:43 PM 發表
Oxs?
never heard of....

回覆 4# 的帖子

x2丫唔該

回覆 3# 的帖子

主要都係貪佢有177款同短匣 有冇marking本人不嬲都唔重視....
但你話價錢仲要貴過井性兼唔係鋼件既話咁就真係要諗一下
ps: oxs=3x隔離果間

引用:
原帖由 Lakuro 於 15-5-2010 11:39 PM 發表
主要都係貪佢有177款同短匣 有冇marking本人不嬲都唔重視....
但你話價錢仲要貴過井性兼唔係鋼件既話咁就真係要諗一下
ps: oxs=3x隔離果間
pxo shxp?

引用:
原帖由 mk23 於 15-5-2010 22:11 發表
算吧.
人地台灣M4零售價都係$3xxx.
你香港OPx話香港鏓代理要開$5xxx.
食水超深.
這價錢不如買井勝10版好過($49xx).
有正版colt mark,改良好及鋼bolt.
Viper那枝無mark,又係用不良品的08版改,重要唔係鋼 ...
外觀唔好講,講入面依家井勝都真係唔差,價我就無問過,如果照師兄講成$5k 一枝,咁樣等煲醋la ..
塑膠戰隊

我都超級喜歡XM177.
但問過她們,
她們幫你marking(唔知會mark成點,無demo相看),加槍要HKD$6xxx.
仲要比錢落order(唔記得要幾多仟元),無現貨.

自已飛去台灣買好過.......

其實又唔係限定版.我自已會再等井勝出後再選.

引用:
原帖由 mk23 於 16-5-2010 00:38 發表
我都超級喜歡XM177.
但問過她們,
她們幫你marking(唔知會mark成點,無demo相看),要HKD$6xxx.

自已飛去台灣買好過.......

其實又唔係限定版.我自已會再等井勝出
HKD$6xxx.......還是買BOMBER(PRIME Body)XM177算吧

此終PRIME身做得太靚,無越戰feel.

回覆 9# 的帖子

井勝會出XM177 ?!

上個月已出海報.
仲有M16A1添.

OPX 真係咪搞,冇心做生意的, 買毒虫它野直接揾人係台灣訂好過
Marking 都係自已搞la, 井成未出已錯Marking , 電黑色又舊化工藝照呃人,
仲吹水?不如改改佢先,怕左又黎新版
井成同毒虫它主要差條bolt, 不過你又做VVA尺寸,出左仲係錯花,咁搵支未刻/染色毒虫它整好過
派米都係算了

毒蛇搵 opx 做銷售咪即係4路1條..   

呢間野都好似唔想做零售...  

p.s 毒蛇 xm177 e2 , 台灣都好似要 20800

71 12345
發新話題