發新話題

Viper AR-15 GBB

引用:
原帖由 mk23 於 16-5-2010 00:38 發表
我都超級喜歡XM177.
但問過她們,
她們幫你marking(唔知會mark成點,無demo相看),加槍要HKD$6xxx.
仲要比錢落order(唔記得要幾多仟元),無現貨.

自已飛去台灣買好過.......

其實又唔係限定版.我自已會再等 ...
ching , 你幾時問過佢地?  而家仲未有貨? ==> xm177 e2

XM177

老實講,唔岩聽當睇唔到,
樓主講果間野我自己認為佢地D價係比遊客買既
Ken's Custom Magpul M4  

已經冇入Pxo-short  睇野好耐,  講新, 講款, 講平, 講潮, 全部未到佢. 唯獨講貴, 就一定有佢份.

我都無再入去,最多系門口睇下算,吾係做我地呢D人生意x!!

較貴就必然, 因為只此一家, 態度方面,唔係差, 只是冇也心做而已
做代理小小野都冇心幫你搞,  反而台灣果邊唔識也會幫你 ,
訂槍問過T@F ,佢話佢地賣XM177 多,有香港地區的交貨服務,
真係咁又唔算貴費是煩

引用:
原帖由 gainax 於 18-5-2010 11:40 發表
較貴就必然, 因為只此一家, 態度方面,唔係差, 只是冇也心做而已
做代理小小野都冇心幫你搞,  反而台灣果邊唔識也會幫你 ,
訂槍問過T@F ,佢話佢地賣XM177 多,有香港地區的交貨服務,
真係咁又唔算貴費是煩
ching識貨

我同TXF 訂過槍送黎香港, 價錢唔會比香港平...  但服務態度一流...

引用:
原帖由 ben 於 18-5-2010 12:11 發表

ching識貨

我同TXF 訂過槍送黎香港, 價錢唔會比香港平...  但服務態度一流...
我都幫襯過訂零件,態度好負責任

剛行過 opx , 門口左面放左幾枝新槍, 其中一枝應該係 viper xm177 e2, 無刻印..

但如果個枝真係 viper xm177 e2, 單就外觀黎講, 令人好失望...   d色黑到令..  

引用:
原帖由 ohnavi 於 18-5-2010 11:16 發表
我都無再入去,最多系門口睇下算,吾係做我地呢D人生意x!!
果間野最可怕既唔係價錢
最可怕係有個女職員由你一入去sell到你走

果間SHOP 根本唔入流

引用:
原帖由 101653 於 18-5-2010 15:29 發表

果間野最可怕既唔係價錢
最可怕係有個女職員由你一入去sell到你走
我次次去都無人理我x!!

引用:
原帖由 ohnavi 於 18-5-2010 19:01 發表

我次次去都無人理我x!!
我都唔知幾想佢唔理我阿
一入到去即刻彈埋黎

"請問有咩幫到你?"
"想搵咩類型既槍?"
"呢期興呢幾款WO"
"我地有呢幾支新品"
"需要D咩可以介紹番WO"
"睇岩可以囉出黎試WO"
"呢件背心岩你Size阿"

跟住我自己彈出間鋪, 唔係我睇完野, 而係比佢嚇走.

引用:
原帖由 101653 於 18-5-2010 19:07 發表

我都唔知幾想佢唔理我阿
一入到去即刻彈埋黎

"請問有咩幫到你?"
"想搵咩類型既槍?"
"呢期興呢幾款WO"
"我地有呢幾支新品"
"需要D咩可以介紹番WO"
"睇岩可以囉出黎試WO"
"呢件背心岩你Size阿"

跟住我自 ...
我入去都無人理,

可能睇你個樣知你有錢又肯駛

引用:
原帖由 ben 於 18-5-2010 19:11 發表

我入去都無人理,

可能睇你個樣知你有錢又肯駛
窮學生有鬼錢

我記得係個帶眼鏡既女職員黎的
之後我一次都冇再入果間野, 係門口行過都走快兩步.

發新話題