發新話題

Viper AR-15 GBB

師兄,好手工喎

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 19-5-2010 10:55 發表

自己用錶批慢慢整出來囉
問過台灣原廠果邊話可整雕刻字, 不過版權問題暫時只有FN花
自己整個logo好似難左d

聽講TXF有tune過做marking及做色後的XM177賣.她們會寄來香港.
聽台灣那邊講話好似做得幾ok.
不過無相為正...

現在想,等得閒少少就飛去台北那邊看看.
現在機票平.和朋友一次過去買兩三枝可能平過寄返來.....

引用:
原帖由 skyfong 於 19-5-2010 10:39 發表
大家講槍就講槍啦,唔好話個女仔~~~
你地連shop都唔入,點肯定人家唔得呢,點肯定POx貴過人呢~~
入過又話就話人sell你煩,唔sell你就話人唔理你~~
吓?
你冇野牙?
你撞親邊度阿?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 19-5-2010 10:55 發表

自己用錶批慢慢整出來囉
或者去百貨公司文具部, 叫佢地用雕筆身簽名部機雕~~

引用:
原帖由 101653 於 19-5-2010 12:23 發表

吓?
你冇野牙?
你撞親邊度阿?
撞親條毛

GP依只話係Laser Marking,Laser行到咁深?

I went to Operation Pro Shop 2 days ago, there was Viper M4 and M16A4....$4500 for M4 and $5000 for M16A4.
The sales kept on selling me to get it....

What do you guys think of These 2 guns from Viper Lei? Thanks Heaps!

佢地D Blade-tech野真係貴到無朋友。

引用:
原帖由 Geeleegooloo 於 23-5-2010 18:34 發表
I went to Operation Pro Shop 2 days ago, there was Viper M4 and M16A4....$4500 for M4 and $5000 for M16A4.
The sales kept on selling me to get it....

What do you guys think of These 2 guns from Vi ...
可能看到我地話她食水深,所以減價,証明E度幾有影響力.....

不過老實講,就算E家價錢平了少少,我都唔會賣viper.
井勝枝10版M4A1,名x都係買$4900.一樣跟匣.
多了那$400.但人地井勝跟網blot,正式售權marking.另viper只係代工廠,用井勝08版改良.
只係網blot一樣野已經無得同人斗.再加上條噤有形的毒蛇marking.我要從做marking都起碼要幾佰元la..

人地台灣市面viper只係約井勝的60%售價.你叫她們做返這價錢先吧.
唔好同我講運費都要錢la.唔通井勝香港代理就唔洗咩.

引用:
原帖由 mk23 於 23-5-2010 23:00 發表

可能看到我地話她食水深,所以減價,証明E度幾有影響力.....

多了那$400.但人地井勝跟網blot,正式售權ma ...
以你咁講, 買左毒虫它就真係贏粒糖輸間廠
鵰。豹。狸。獅。狒

毒虫她只係以前井勝台灣OEM廠,用回以前D模.所以基本上在台灣本土以"平"為賣點.
如果如果去開台灣玩咪買枝玩law.
又話者買XM177(現時只得她有出,無計).

香港的.我覺得如果她賣得和GP的M4一樣價錢,或者到時會有市場吧.
就像LCT.以前一樣和井勝做OEM.那時井勝賣枝AK只kits都賣4~5仟到成萬元.
E家自已出來,賣2~5仟元咪有市場law(但要注意,LCT和井勝的東西完全一樣,無話少D野)

試過d蛇甲插落我支自砌GBB到又打得出喎 氣化ok,不過隻甲條彈槽勁易Jam彈上唔到彈

引用57#
是的
現在 M4RAS/ M5 比得錢買IN0無錯了, 你話M4栗米筒版, 同之P差唔多價買毒虫她好過

XM177/ M16VN /M16A2/A2卡賓/ CAR15 呢d 我就首推毒虫她, 不過越戰槍等得可睇埋IN0先, 但係CAR15/A2/A2卡賓
就算, 真係IN0遲d出自改肯定比他好, 以佢作風實留番條好假既合模線,磨完又要重做色,刻字上又可能  
客製毒虫她自已搞好過
何況而家是無了期

引用:
原帖由 mk23 於 23-5-2010 23:00 發表

多了那$400.但人地井勝跟網blot,正式售權ma ...
但睇台灣既 viper 訂價(我睇 arms-cool, 佢個價應該同市價差唔多), 除左 m4 大約 HK$3800, m5都要 HK$5000

照咁睇, 其實 opx 既定價都唔算過份 ,

不過除左 xm177 e2我會買 viper (整過 marking) , m4,m5都只會諗 ino

copy from: arms-cool

M16-A2  20800元(含運)
M16-A4 (M5)  20800元(含運)
M4-A1  15800元(含運)
CQB-R  17800元(含運)
XM-177  25800元(含運) 廠商聽到各位的哀號了 調降後價格 20800元

發新話題