發新話題

Viper AR-15 GBB

OPX 真係咪搞,冇心做生意的, 買毒虫它野直接揾人係台灣訂好過
Marking 都係自已搞la, 井成未出已錯Marking , 電黑色又舊化工藝照呃人,
仲吹水?不如改改佢先,怕左又黎新版
井成同毒虫它主要差條bolt, 不過你又做VVA尺寸,出左仲係錯花,咁搵支未刻/染色毒虫它整好過
派米都係算了

較貴就必然, 因為只此一家, 態度方面,唔係差, 只是冇也心做而已
做代理小小野都冇心幫你搞,  反而台灣果邊唔識也會幫你 ,
訂槍問過T@F ,佢話佢地賣XM177 多,有香港地區的交貨服務,
真係咁又唔算貴費是煩

引用:
原帖由 ben 於 18-5-2010 15:21 發表
剛行過 opx , 門口左面放左幾枝新槍, 其中一枝應該係 viper xm177 e2, 無刻印..

但如果個枝真係 viper xm177 e2, 單就外觀黎講, 令人好失望...   d色黑到令..  
新出廠已改用啞黑色,http://www.arms-cool.net/forum/thread-61977-1-2.html
可能係上一批貨 ,不過就算咩色自已刻字都要染過,
買得佢就預左麻煩d, 其實有好有唔好,市面太多錯字,錯版,隻色唔似,我唔鐘意雷射字
所以正想揾未刻,未染色版,自已搞就啱心水

回覆 35# 的帖子

我自已都搵緊, 其實諗住搏下揾台灣d人整埋先寄黎,不過而家未有回覆
真係唔得只有揾香港或 上面

回覆 41# 的帖子

聽講香港果d 通常上左大陸,唔係就以你所講
不過出面多數為雷射刻的, 好似有隻係雷射雕刻
唔知做唔做到咁

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 19-5-2010 10:55 發表

自己用錶批慢慢整出來囉
問過台灣原廠果邊話可整雕刻字, 不過版權問題暫時只有FN花
自己整個logo好似難左d

引用57#
是的
現在 M4RAS/ M5 比得錢買IN0無錯了, 你話M4栗米筒版, 同之P差唔多價買毒虫她好過

XM177/ M16VN /M16A2/A2卡賓/ CAR15 呢d 我就首推毒虫她, 不過越戰槍等得可睇埋IN0先, 但係CAR15/A2/A2卡賓
就算, 真係IN0遲d出自改肯定比他好, 以佢作風實留番條好假既合模線,磨完又要重做色,刻字上又可能  
客製毒虫她自已搞好過
何況而家是無了期

要做刻字就要重做色 , 咁原本隻色不重要 , 唔想退色咁煩,所以就要揾毒虫它訂未染色版
同GWX合作就...  起碼比多2k先有交易

見到正好一回
opx 真係怕怕, 上月約20號訂左支槍, 原本講月頭~月中到貨, 咁落訂先, 二十號左右打去話要月尾先到,咁都無計
, 今晚打去話運都未開始運黎, 要等多幾日, 唔知嬲定笑,  真係唔知冇貨未裝好定冇心搞
下次都係免了

發新話題