16 12
發新話題

一堆垃圾加埋=我既愛槍

一堆垃圾加埋=我既愛槍

比D意見ar??

附件

15-5-2010 19:41

15-5-2010 19:41

條老鼠尾好怪呀
Never Forget

我既意見係你呢幾張相可以貼係 "貼圖大行動" 以及 "Gas blowback M系列鎗款貼圖區" ......

覺得個滅聲唔長唔短...有D怪怪地...不如唔要佢就咁...

我建議:

-換左micro aimpoint個mount佢...
-拆左倍鏡個dust cover
-老鼠尾改前hand guard放置
-換moe/ctr/miad grip
-唔好用滅聲喇....一係改短管落滅聲~
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

呢種配答個人已經睇到無晒感覺=.=
太多類似既配答啦…

例牌 magpul尾+護片/木...

引用:
原帖由 MKL04438 於 16-5-2010 00:13 發表
呢種配答個人已經睇到無晒感覺=.=
太多類似既配答啦…

例牌 magpul尾+護片/木...
E家通街都係呢D貨色, 老早睇到反哂感
唔係MAGPUL阿, LARUE阿, DD阿, NOVESKE阿, TANGODOWN果D
好似塊面生毒瘤唔出得街咁

意見? 好Q悶阿...

支持環保

引用:
原帖由 101653 於 16-5-2010 01:04 發表

E家通街都係呢D貨色, 老早睇到反哂感
唔係MAGPUL阿, LARUE阿, DD阿, NOVESKE阿, TANGODOWN果D
好似塊面生毒瘤唔出得街咁

意見? 好Q悶阿...
咁有出過玩具既,咪黎黎去去又係呢D廠既款

一係就直頭唔玩M4

如果由一路開始冇國產的話點會攪到個市場大量相似的 mod 出現呢

引用:
原帖由 McDull 於 16-5-2010 01:28 發表

咁有出過玩具既,咪黎黎去去又係呢D廠既款

一係就直頭唔玩M4
VLTOR有啦(CASV玩家好似失哂蹤咁)
ARMS有啦(新骨舊骨都唔見有)
KAC有啦(URX又係少到唔少)
LMT都有啦(貴就貴D不過真係好少人用)

真正冇出過既小路野?
我真係見過有師兄粟米桶+Safariland

引用:
原帖由 101653 於 16-5-2010 01:47 發表

真正冇出過既小路野?
而家玩槍既人都鍾意追潮流...當年casv 同arms 都興過一排, 個時個個都玩casv 同arms, 不過而家興m記, dd. 所以咪個個都咁搞羅...而且係祖國急速發展下...要買呢類仿真品太容易. 唔似以前好多師兄要買真品先可以做到個款. 所以大家先壞睇越悶羅....

同意師兄講如果無COPY就唔會成街一樣,
所以自己覺得靚咪得lor
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 101653 於 16-5-2010 01:47 發表

真正冇出過既小路野?
咁岩VIS同MRP我都有

引用:
原帖由 zachary 於 16-5-2010 00:04 發表
我建議:

-換左micro aimpoint個mount佢...
-拆左倍鏡個dust cover
-老鼠尾改前hand guard放置
-換moe/ctr/miad grip
-唔好用滅聲喇....一係改短管落滅聲~
X2
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

16 12
發新話題