27 12
發新話題

散砌GBB 加新國產PARTS REVIEW

散砌GBB 加新國產PARTS REVIEW

個尾柄幾得, 質感係眾多國產伸縮柄入面最靚果個, 又有MARKING

個QD滅聲都可算抄得幾靚

好喇, 重點我係想講下散砌GBB, 話說我多左一個AGM上下身連尾通DETLA RING加外管, 跟住百無
咁我就去左執藥咁執, 叫做應該打得(未試上彈), 依家份BOLT郁得就算....

如果大家真係諗住散砌一支, 真係諗過至好, 分分鐘洗錢事小執餐勁事大....由其AB2 果個BUFFER LOCK同FIRE PIN果SET, 個BUFFER LOCK執左我幾個鐘先入到....仲要唔順
個FIRE PIN果SET夾硬小執左後入到, 但係應該出唔返果隻...不過佢個FIRE PIN有度好, 改良左打唔到匣果個問題, 就算個HAMMER已經打左, 隻匣都入到
鵰。豹。狸。獅。狒

完全冇心機散砌
多數都係一枝成槍之後一樣一樣黎

話說份老原ca m4箱你拎唔拎走
好左訂

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 15-5-2010 23:16 發表
完全冇心機散砌
多數都係一枝成槍之後一樣一樣黎
唉...有頭髮邊個想做辣呢....得個身, 咩鬼都無, 擺響度又無用, 賣又唔值錢, 咁咪試一試睇下點囉....我依家信邪了...

其實打就應該無問題GE, 係果兩條前後PIN麻煩D姐, 無得齋買, 諗極都唔明點解無人出...同埋我依家仲差個MAG RELEASE...
鵰。豹。狸。獅。狒

請問Ching個QD滅聲係邊間出嘎?
Thanks!!

引用:
原帖由 dkmaorusamuk 於 15-5-2010 23:19 發表
請問Ching個QD滅聲係邊間出嘎?
Thanks!!
估計係AB2
鵰。豹。狸。獅。狒

想問一下槍身既問題....
其實KA既同國產既質數如何?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 15-5-2010 23:23 發表

估計係AB2
呢隻QD滅聲,DBOY都出過

樓主個LMT托買左幾錢,能否告知。

我今日係KWS唔多覺有人擺出黎(當然我無行晒咁多間)

真係好勇敢 , 之前都諗過自己買料搞,不過真係太煩....懶人都係成槍慢慢換好d
塑膠戰隊

引用:
原帖由 McDull 於 16-5-2010 01:18 發表
樓主個LMT托買左幾錢,能否告知。

我今日係KWS唔多覺有人擺出黎(當然我無行晒咁多間)
ARROUND $50....
引用:
原帖由 PMX 於 16-5-2010 02:15 發表
真係好勇敢 , 之前都諗過自己買料搞,不過真係太煩....懶人都係成槍慢慢換好d
其實咁玩都幾好玩ge, 砌下砌下, 係搵唔到個mag release 同pin果兩粒的麻煩d姐~
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 15-5-2010 23:19 發表

唉...有頭髮邊個想做辣呢....得個身, 咩鬼都無, 擺響度又無用, 賣又唔值錢, 咁咪試一試睇下點囉....我依家信邪了...

其實打就應該無問題GE, 係果兩條前後PIN麻煩D姐, 無得齋買, 諗極都唔明點解無人出...同埋我 ...
Ching , i saw the P-X have the pivot pin and take down pin set , make by precision , around $100
I Love my Yuki Meow

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 17-5-2010 10:13 發表

ARROUND $50....

其實咁玩都幾好玩ge, 砌下砌下, 係搵唔到個mag release 同pin果兩粒的麻煩d姐~
$50元既lmt托邊到買?
可否告訴小弟

引用:
原帖由 combatfung 於 17-5-2010 16:53 發表

Ching , i saw the P-X have the pivot pin and take down pin set , make by precision , around $100
thx for ur info~but....does the package include the pin stopper?
鵰。豹。狸。獅。狒

not included
I Love my Yuki Meow

27 12
發新話題