19 12
發新話題

WE 問題?

WE 問題?

其實WE 既 全開KIT 同 銅芯 有咩分別?
打GAME 用邊隻好

你指邊一枝先???

打game就一定係銅芯好...
銅芯一定係穩定d...

引用:
原帖由 kaming1018 於 19-5-2010 00:29 發表
其實WE 既 全開KIT 同 銅芯 有咩分別?
打GAME 用邊隻好
理論上開鏜比較像真, 而銅芯比較穩定 (之前有會員好似講話係官方透露)

回覆 2# 的帖子

WE而家唔係凈係出左PDW既open bolt 咋咩?
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

係呀 因小想買PDW
我係三斤見到有兩支PDW 一支有條黃銅芯
一支咩都無 係唔係就係呢兩支呢

可能佢會等scar掛
銅芯 大力,氣密,潛在力量大  缺點:hop up 要換
open bolt: 細力(兩面-底中) hop up 好, 可以用vsr 10 or 部分電槍管, 缺點:耐久性數據不足, 要改匣

回覆 6# 的帖子

建議 no marking open bolt $185)

scar係幾好 但太重啦!!

(建議 no marking open bolt $185))
有marking 好似靓仔D呀

引用:
原帖由 kaming1018 於 19-5-2010 00:54 發表
scar係幾好 但太重啦!!

(建議 no marking open bolt $185))
有marking 好似靓仔D呀
當你打爆左個槍身之後一定會換CNC身&手柄的
所以E家唔洗買咁貴, 買冇Marking啦.
詳情請參閱Kane師兄的山寨雜誌

打爆左個槍身 唔係掛!!!

引用:
原帖由 kaming1018 於 19-5-2010 01:06 發表
打爆左個槍身 唔係掛!!!
PDW有個位可能會爆...

引用:
原帖由 jackieyue 於 19-5-2010 00:39 發表
WE而家唔係凈係出左PDW既open bolt 咋咩?
官方講過全部都會有全開KIT...

open blow 有冇得降火?

回覆 14# 的帖子

未有,但係open bolt 唔係好大力, 100m/s左右

19 12
發新話題