20 12
發新話題

PROWIN夾問題

PROWIN夾問題

小弟新玩gbb
買左2隻PROWIN 夾
但試ge時候發現就算有彈都會頂起左小小個bolt stop
做成lock bolt,2隻都有e個問題
想問問有冇師兄有e個問題?
GP夾冇e個問題

小弟果支係bomber ge槍

附件

20-5-2010 20:36

有彈

20-5-2010 20:36

冇彈

換出氣咀即可
Ken's Custom Magpul M4  

我支無事喎.......

回覆 4# 的帖子

師兄, 請問你裝 VFC 既 URX 有咩地方要執????

回覆 5# 的帖子

VFC隻牙同prime身唔夾.......

引用:
原帖由 F22 於 23-5-2010 00:35 發表
搭單問一下
師兄可唔可以pm or 話比我知你呢支槍既buy list 呀???(主要係個身)唔知有無sr-15 e3 marking?
小弟係gbb新手...咩都唔識,唔該師兄

引用:
原帖由 F22 於 23-5-2010 00:35 發表
因為VFC隻牙係電槍數
臺灣T@F有出URX GBB規格轉接環…

http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

回覆 6# 的帖子

師兄, 你條URX 係幾多吋? 小弟都想裝 URX, 不過小弟既係KA 身.
而且請問邊度有V牌剩 URX骨賣le?

ching 今天小弟也買了一個pro win 匣落g&p sentry, 但頂bolt, 聽說換0號出氣咀便可以,
除此之外, 小弟使用pro win 匣時發現了入bb彈十分困難, 不能像g&p匣般用bb loader (g&p type) 籨上面入到彈, ching們請問有什麼建議?  可否磨大小小入彈口, 讓bb彈可從上load ,  謝謝指教....

小弟玩gbb 真的困難多多, 汁個死人g&p magpul 入匣位汁到叫救命 先可以順利入到個pro win 匣...但入到後又因頂bolt問題用不到.......

其實0號出氣咀姐係邊隻?
因為我都有小小頂bolt問題
小弟應該係扣彈匣鎖位位置上問題
因為係全部野都高左
但如果要改要d咩工具?

引用:
原帖由 hansoncheung 於 23-5-2010 03:49 發表
ching 今天小弟也買了一個pro win 匣落g&p sentry, 但頂bolt, 聽說換0號出氣咀便可以,
除此之外, 小弟使用pro win 匣時發現了入bb彈十分困難, 不能像g&p匣般用bb loader (g&p type) 籨上面入到彈, ching們請 ...
師兄有冇拆PGZ 個塊野?拆左個位會鬆d ,入彈官網有講點入先好,不過揾唔番
頂bolt 原因排除槍身工差外 多是匣身開洞扣彈匣鎖位 偏移,上面link有講
或出氣膠過厚,頂部三角件過高所至

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 23-5-2010 04:01 發表
其實0號出氣咀姐係邊隻?
因為我都有小小頂bolt問題
小弟應該係扣彈匣鎖位位置上問題
因為係全部野都高左
但如果要改要d咩工具?
http://www.youtube.com/watch?v=rb9H750vqvU&feature=player_embedded
Ken's Custom Magpul M4  

回覆 7# 的帖子

冇sr-15 e3 marking

5.1手槍hop up膠

引用:
原帖由 Kungz 於 23-5-2010 02:32 發表

因為VFC隻牙係電槍數
臺灣T@F有出URX GBB規格轉接環…
prime身一般都上到電數牙,係呢隻VFC先要執餐死....

20 12
發新話題