發新話題

英軍章既問題

引用:
原帖由 14692 於 5-5-2007 05:02 發表
玩章.......會追死
我暫時主力玩呢個~

4th Armoured Brigade - 21st Engineer Regime

Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

越南大把章玩.....

引用:
原帖由 hippies 於 5-5-2007 13:19 發表
越南大把章玩.....
爆漿!?

泥漿....

我唔係玩章,釘幾個靚仔d咁姐

如果我玩特級上士 買皇冠頭黑底紅花得唔得

引用:
原帖由 hippies 於 5-5-2007 13:22 發表
泥漿....
加埋女子

引用:
原帖由 MF 於 5-5-2007 04:14 發表

你上ebay search raf regiment

你就會見到好多章
我有睇過ebay raf regiment,係搵到d章,不過唔知釘落咩位置

皇家空軍

搵相啦~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 MF 於 4-5-2007 21:43 發表
有咩章,個個regiment唔同, 講一個月都講唔完

不過其本就係咁
我已跟師兄指教買了圖中的章, 請問應該戴什麼顏色貝雷帽, 用什麼帽章, 一萬個謝!!!

師兄你去邊度買,大約幾錢?

引用:
原帖由 ddyjab 於 5-5-2007 07:43 發表

特級上士????
英軍冇特級上士架喎.....英文係咩?

皇冠頭黑底紅花????咩章?
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 ddyjab 於 5-5-2007 07:43 發表

特級上士????

Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 5-5-2007 20:38 發表

特級上士????

我諗佢講緊staff沙展掛~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 hk02008 於 5-5-2007 13:12 發表

我已跟師兄指教買了圖中的章, 請問應該戴什麼顏色貝雷帽, 用什麼帽章, 一萬個謝!!!
真實好少會有晒咁多章+咁配搭, Cdo 同 EOD就真係唔係咁多

你用圖中既TRF既話就係Guards
用卡其色雷帽+Guards Backing
[attach]18264[/attach]

可以用以下其一帽章:

1 Grenadier Guards
2 Coldstream Guards
3 Scots Guards
4 Irish Guards

Welsh Guard

發新話題