52 1234
發新話題

wa糸統 毒蛇開包

回覆 44# 的帖子

WA匣我有一灰一黑....原裝打TOPGAS漏氣要汁係麻煩D
但係同一個SETTING....WA打出黎個RECOIL係最大的(我都有GHK, PGZ匣)
ROF都係最高的
可惜價錢貴....如果唔係我都會買番WA匣

今日再試了一次,毒甲有D問題對於井勝黎講,同之前的TEST 180度轉變.PGC換左膠後好好.比毒甲overall更好.
唔知毒甲發生左咩事,個出氣膠好似頂住左個飛機但都開到槍,但個飛機唔識行,只係個BOLT識行.
但對PRIME黎講2隻甲(毒甲同PGZ)都OK.
P.S PGZ甲可以一野清50飛換左出氣膠之後.毒甲唔太得.信唔信由你,冇人逼你信.

太陽神

認同WA匣是皇道,小弟有一原裝一super,
PGZ都好好,GHX就......
Ken's Custom Magpul M4  

首先講聲唔好意思先,
諗諗下大家都係介紹好零件給各位師兄, 可能言論上過硬,發生不和氣,
都係我衰先 , 其實有新配件出係好事, 師兄試過效能唔錯,但另有試過一般
應該唔同setting 既問題,PGZ匣程況一樣, 遲d我隻ED匣先到手, 咁到時盡我能力調教好
出過新post,作參考, 和氣討論就和氣生財

新開始玩gbb 想問下各位師兄, 希望0050100師兄同其他師兄唔好介意
小弟手上有兩隻bomber夾, so far其實都無乜野 (又或者未察覺到)
現希望買多兩隻玩下. 仲未決定到買返b0mber 夾好定係轉廠好
請問咁多位師兄:
b0mber夾其實有無問題?
同埋想問下師兄們所講pgz要換既出氣膠要更換難唔難? 因為小弟好怕拆氣夾, 驚拆完會漏氣..所以盡量都唔想拆...
希望咁多位師兄可以指點一下小弟, 多謝!

引用:
原帖由 mozcardking 於 21-6-2010 14:45 發表
新開始玩gbb 想問下各位師兄, 希望0050100師兄同其他師兄唔好介意
小弟手上有兩隻bomber夾, so far其實都無乜野 (又或者未察覺到)
現希望買多兩隻玩下. 仲未決定到買返b0mber 夾好定係轉廠好
請問咁多位師兄:
b0 ...
不難...記憶中佢只係鬆口縲絲...拆個頂就換得

漏氣都唔難搞....小弟組裝時用silicon grease抆一抆d o-ring位
隻漏氣wa匣立即生生猛猛~

附件

21-6-2010 14:57

引用:
原帖由 ayaka 於 21-6-2010 14:57 發表

不難...記憶中佢只係鬆口縲絲...拆個頂就換得

漏氣都唔難搞....小弟組裝時用silicon grease抆一抆d o-ring位
隻漏氣wa匣立即生生猛猛~
咁我就放心了, 多謝師兄你upload埋相去教小弟
請問唔知師兄你覺得B0mber好定係pgz好用d呢?
多謝師兄回覆!

52 1234
發新話題