發新話題

終於拎佢番屋企啦

引用:
原帖由 spec.ops. 於 10-6-2010 10:52 發表
恭喜晒,有冇試槍呀!運作暢順就OK喇!
快D出黎打GAME啦
有呀,換埋m110. d聲尖小小but acceptable, 力度岩心水 , 9.6v, excel 25 珠, 打左3匣一切正常.
未教hopup, 唔知射程住.

btw, m150 聲沉d實d又開心d, 都係用9.6v試. 遲d買埋條12v先.

多謝各位指導~ thanks~

回覆 61# 的帖子

諗下會唔會轉玩鋰電先, 如果唔係買左條12v, 第時得過擺字.

引用:
原帖由 jpg 於 9-6-2010 19:35 發表
一陣sailun 兄又出呢毒人, 又話送隻鋼sight.比你, 好快你就中毒身忙...
乜唔係新 Kit 轉左鋼西?

回覆 63# 的帖子

MAX kit 一定係, 但係STD kit 好似都仲係亞鉛. 要問下剛入手std kit 既師兄先知.

STD KIT的不是鋼的

引用:
原帖由 jackypoon 於 10-6-2010 14:06 發表

有呀,換埋m110. d聲尖小小but acceptable, 力度岩心水 , 9.6v, excel 25 珠, 打左3匣一切正常.
未教hopup, 唔知射程住.

btw, m150 聲沉d實d又開心d, 都係用9.6v試. 遲d買埋條12v先.

多謝各位 ...
係呀,枝野好鬼衰架,愈大力就愈好聲
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 jpg 於 10-6-2010 14:54 發表
諗下會唔會轉玩鋰電先, 如果唔係買左條12v, 第時得過擺字.
係呀,之前搵唔到隻正鋰電,都買左12V用
而家搵到隻11V 1280MAH 20C用,好得!
M110到150都掂!唔似12V咁,只能打M150

引用:
原帖由 spec.ops. 於 11-6-2010 00:36 發表

係呀,之前搵唔到隻正鋰電,都買左12V用
而家搵到隻11V 1280MAH 20C用,好得!
M110到150都掂!唔似12V咁,只能打M150
e, 屋企有一條11.1/1200mah/20c 同11.1/1300mah/20c 都岩合規格tim...

回覆 68# 的帖子

最緊要入到尾通

引用:
原帖由 jackypoon 於 11-6-2010 01:04 發表

e, 屋企有一條11.1/1200mah/20c 同11.1/1300mah/20c 都岩合規格tim...
試試佢,效果唔錯架

引用:
原帖由 ayaka 於 11-6-2010 01:20 發表
最緊要入到尾通
可惜尾托會收唔晒,除非改短FET

回覆 67# 的帖子

咩野牌子, 入到尾通?? 用得20c, 9成9收唔哂尾托, 要用短mosfet. 用冇師兄用緊airsoftsxxgeon 個隻短mosfet, 好唔好用, 同有冇問題? 聽講第一代有d問題.

引用:
原帖由 jpg 於 11-6-2010 04:52 發表
咩野牌子, 入到尾通?? 用得20c, 9成9收唔哂尾托, 要用短mosfet. 用冇師兄用緊airsoftsxxgeon 個隻短mosfet, 好唔好用, 同有冇問題? 聽講第一代有d問題.
我都好想知咩問題,因為心郁郁想換

引用:
原帖由 spec.ops. 於 11-6-2010 03:13 發表

可惜尾托會收唔晒,除非改短FET
我用6-position格仔尾最盡要拉出一格....都可以接受啦

引用:
原帖由 ayaka 於 11-6-2010 09:45 發表

我用6-position格仔尾最盡要拉出一格....都可以接受啦
應該要改電線

發新話題