21 12
發新話題

agm 已經入廠.........

agm 已經入廠.........

琴日打下打下,成個飛機向左前,條blot就入左尾通到.
整左幾個字,飛機全散,條blot爛埋鎖板機條野斷埋,點解會咁ge???
買鋼件整,點整好?

1999?

唔明你講緊咩???

我地唔明你講緊咩

條blot就入左尾通到
下?

係成條飛左入去,但係個飛機就飛左係前面,條彈弓拉到"行"哂
我整條尾通出黎哥陣,成條blot插實到係到= =

引用:
原帖由 kayz 於 9-6-2010 17:42 發表
係成條飛左入去,但係個飛機就飛左係前面,條彈弓拉到"行"哂
我整條尾通出黎哥陣,成條blot插實到係到= =
咁你想我地幫你?

而家d野都係用6角整住佢先,要整ge話要整d咩.

換哂d件啦...agm d內件都唔得既

全換要幾多$??

你e+枝野壞左d咩先?
幾錢??睇下你想換邊個brand囉!

換le d得唔得
http://www.pro--t.com/index.php? ... sort=20a&page=1
有個網,可唔可以幫下我,我係macau people

附件

9-6-2010 18:41

le舊係咩黎

引用:
原帖由 kayz 於 9-6-2010 18:41 發表
換le d得唔得
http://www.pro--t.com/index.php? ... sort=20a&page=1
有個網,可唔可以幫下我,我係macau people
bolt,麻煩正字

你呢個情況,只可以講句,你爛乜野就換乜野
點爛都有條屍掛?

由你放出黎要換既就係1,2,5,7,8,10,仲有板機,但你第8應該係AABB出,應該係一set連10過支撞針,而7都係AABB貨,佢應該有散賣飛機還飛機,bolt carrier還bolt carrier,分開買,點解?因為我唔知佢一set賣會唔會比多個nozzle膠圈你,正常佢會有一橙一黑,黑係送的,我想原因係橙過個比較軟容易走位會卡實nozzle,因為我就試過了!仲有AABB個鋁氣嘴比其他牌子既長小小可能會出現卡彈同碎彈,不過比我都會買有鋁氣嘴因為膠一卡個氣嘴就變型,所以你要自己想方法頂出D個hop up坐,續小續小試以保持最佳位置以免流氣!

還有你買個AABB nozzle時你要自己打散搞搞支飛標同頂住飛標個位野,佢有小小公差支飛標有小小走位,會打打下飛走裡面負壓彈弓

影D 情况Photo放上嚟,睇吓D Ching 助唔助到你

21 12
發新話題