47 1234
發新話題

英軍裝備大減價

英軍裝備大減價

尋日係二手街見到有大堆英軍裝備賣, 但無價錢, 咁就問下件assault vest 幾錢啦, 點知賣左. 咁就轉移問下件南非款既DPM, 佢叫我開價, 我話唔熟, 佢就開我$700至$800. 我婉拒左~~

點知今日訓醒降價到$400, 唔知抵唔抵買l呢?

引用:
原帖由 chiu_chiu74 於 6-5-2007 02:09 發表
尋日係二手街見到有大堆英軍裝備賣, 但無價錢, 咁就問下件assault vest 幾錢啦, 點知賣左. 咁就轉移問下件南非款既DPM, 佢叫我開價, 我話唔熟, 佢就開我$700至$800. 我婉拒左~~

點知今日訓醒降價到$400, 唔 ...
南非款既DPM....400-500係正常價格, 英國shop買全新都係30GBP有找
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

英軍著有南非款既DPM嗎?

引用:
原帖由 chiu_chiu74 於 6-5-2007 09:23 發表
喂!!!早晨呀老友:
咁得閒過嚟坐

其他就[真軍品]
但DPM迷彩南非Vest就[週邊品]........
可能不是Issue是商品
睇定啲...

引用:
原帖由 chiu_chiu74 於 6-5-2007 09:23 發表
原裝的南非VEST好似得泥黃色, 英軍以前有著, 而家唔多覺.
DPM色嘛, 正式配發應該係冇, 但係有冇人著過就唔知...還待其他師兄解答.
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 6-5-2007 09:32 發表

原裝的南非VEST好似得泥黃色, 英軍以前有著, 而家唔多覺.
DPM色嘛, 正式配發應該係冇, 但係有冇人著過就唔知...還待其他師兄解答.
泥黃色SAAV

引用:
原帖由 mike-mike 於 6-5-2007 02:32 發表

yes, 有用, 不過有係唔多
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

果度好悶, 日日講快頻. 講英佬野, 呢到pro好多

呢件野其實興趣不大, 除非真係有英軍著, 軍品廠造. 係咪公發品反而次要.....

引用:
原帖由 B20_hk 於 6-5-2007 09:34 發表

泥黃色SAAV
老友, 你都好早WOR

著SAAV的英佬(不過睇枝槍都估到唔係咁新...)

眼光光~

引用:
原帖由 MF 於 6-5-2007 09:38 發表

yes, 有用, 不過有係唔多
唔係公發, D友自已出錢買?

死啦...睇睇下,心郁郁tim...但係又.....唉....

DPM花南非款VEST 0係 COMBXX +SURXXXX 雜誌 廣告賣25磅!
二手要$400 ?高D 0咼! 信和 老X 都有 約$3xx 全新!!'先風'都好似返0左!!

回覆 #12 hintz123 的帖子

先風之前見過賣緊各類"花"既 SAAV都係 $350 全新
Exemplo ducemus
[img][/img]

有見過兵用過, 好似係2nd para....一定係個兵自已買, 同好少用(九成係條友賣晒D issued嘢買番伴cheap嘢去開工...)

引用:
原帖由 hintz123 於 6-5-2007 10:12 發表
DPM花南非款VEST 0係 COMBXX +SURXXXX 雜誌 廣告賣25磅!
二手要$400 ?高D 0咼! 信和 老X 都有 約$3xx 全新!!'先風'都好似返0左!!
COMBXX +SURXXXX 本書好多商品嘢
不要盡信

47 1234
發新話題