發新話題

>> 林則徐銷煙 @ 香港歷史博物館 << [ssmchan888]

>> 林則徐銷煙 @ 香港歷史博物館 << [ssmchan888]

日期: 13 June 2010
地點: 香港歷史博物館

呢個模型十分仔細, 值得一拍.

謝謝觀賞.

本帖最近評分記錄

如果博物館的光夠的就好,唔洗次次都開大光圈影野
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

對啊, 而且唔可以腳架.

無錯 最憎就係係包山果度時光時暗
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

呢張如果係用5.6光圈的,相信可以交代到更多,奈何現場光.......
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 ssmchan888 於 13-6-2010 22:16 發表
對啊, 而且唔可以腳架.
偷雞用細單腳都唔得??

有人睇住, 相信有o的難度.
引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-6-2010 22:36 發表

偷雞用細單腳都唔得??

EF200mm f2 is USM 散境好正呀!

謝謝 matt 兄欣賞.

支鏡加 2x o既質素都一樣咁靚.   

以下輯相, 圖左上最後加上 "2X" 的相就係加o左2X 去影, 因為拍攝距離實在太遠了.  
>> 天天天晴 @ 赤柱 << [ssmchan888]
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1

發新話題