17 12
發新話題

新手買槍一問

新手買槍一問

新仔想買GP M4去邊間買好呀?另外MP5(金身)買邊隻牌子好呀?唔該

有冇師兄答下我呀?

引用:
原帖由 acidash 於 7-5-2007 23:41 發表
有冇師兄答下我呀?
1. 平果間.
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 7-5-2007 23:54 發表

1. 平果間.
我唔知邊間有GNP賣? =.=

引用:
原帖由 acidash 於 8-5-2007 01:04 發表

我唔知邊間有GNP賣? =.=
你唔入去睇去問又點知呢?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

你買過槍未?
未就搵個識既人同你去
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

可以上網訂

引用:
原帖由 MF 於 8-5-2007 01:10 發表
你買過槍未?
未就搵個識既人同你去
我未買過嫁?又冇fd玩開...上個禮拜我都落過旺角睇過下,不過入到o的 shop o的M4支支都一樣樣,shop又多如果要間間都問有排問...
有冇人可以答一答我2個問題呀唔該

引用:
原帖由 peter195 於 8-5-2007 02:15 發表
可以上網訂
上網訂又冇得試,同埋會唔會貴o的呀?

引用:
原帖由 acidash 於 9-5-2007 00:50 發表

上網訂又冇得試,同埋會唔會貴o的呀?
一定會貴過街鋪最平果間...
online shop你又會去買既基本上得wgx一間...其實只不過係send email訂, 再上佢office拎貨試槍比錢...

落kws行啦.

廣華街好幾間櫃台邊附近有張紙,
有晒$$/相.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

係槍街多行行啦…
我買槍都係行佐成日=-=
最後因為第一次買同金錢關係要了支G36C…
你上網訂都唔夠槍街買得快而且又有得試槍…
我要冷冷的天氣…
不要炎熱的天氣…
不怕風不怕雨…
只怕陽光日曬…

I suggest to check the model on the web first.  Then go to gun street to find cheapest shop & buy.

唔該各位師兄!會再落槍街行!
仲有有冇師兄可以介召下MP5買邊隻牌子好呀(想要金身)?唔該哂

唔該各位師兄!會再落槍街行!
仲有有冇師兄可以介召下MP5買邊隻牌子好呀(想要金身)?唔該哂

17 12
發新話題