47 1234
發新話題

新兵想玩VFC HK 416

新兵想玩VFC HK 416

各位師兄好..

我已經睇完新手指南(除左Glock 17/ 19評論)
係指度學左好多野... ...真係辛苦曬D師兄用咁多時間同精神打出黎

以前細細個無錢玩...而家做野就有少少錢...不過就唔知有咩途徑玩

直到入左黎之後就明白好多關WARGAME既野
睇D指南話係度吹多D水...請教多D前輩師兄就會容易識多D人....等第時可以約出去一齊玩....

以後就請各師兄多多指教小弟

到正題啦

我有7000預算>>>:想玩VFC HK 416(希望全金屬)..各師兄有咩題議?

:玩美軍同SWAT(因為鐘意CQB) 遲D會買多支MP5J

各師兄有咩題議?

唔該各位師兄

回覆 #1 thebruceking 的帖子

7000蚊預算
有米

第一支鎗唔洗玩gum貴
買支平D來操打,學下野,唔好一出來就亂花錢,玩裝備。
呢道都有唔少師兄行過冤枉路!

買把豬標M4玩住先啦, 順便可以學吓點做基本保養
本來無一物, 何處惹塵埃

416已經係全金屬.............買dx版+個 Eotech..........7000用晒,
咁少唔夠洗喎

回覆 #4 ammax 的帖子

你想佢死咩
本來無一物, 何處惹塵埃

哈哈~~~有成$7000係妒忌d,等我快d幫佢洗晒佢啦 ,我有佢一半buget都開心死... .

我就覺得可以去收費場join game 租槍玩下先。
決定真係想玩的話直接買自己鐘意既416,咁就唔使話要因為就住d錢買支自己唔係咁鐘意既槍玩住先。

回#6
ME 2
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

For your reference
As you can see from the photos I spent less than or equal to $6000 plus 3 extra magazines and 2 packs of interllect 9.6V 2000 mAh battery and a Mil-force M4 3 point sling.

玩越戰啦........

引用:
原帖由 hippies 於 7-5-2007 04:28 PM 發表
玩越戰啦........
你自己都玩英...=.=..點叫人玩越...

引用:
原帖由 仔仔 於 7-5-2007 16:30 發表

你自己都玩英...=.=..點叫人玩越...
英 just part time man..........

my heart still in 越南.........傻豬......

引用:
原帖由 hippies 於 7-5-2007 04:31 PM 發表

英 just part time man..........

my heart still in 越南.........傻豬......
收二家茶禮?!

引用:
原帖由 仔仔 於 7-5-2007 16:32 發表

收二家茶禮?!
幅利太好.......

好Q warm........

引用:
原帖由 ethanwch 於 7-5-2007 16:21 發表
For your reference
As you can see from the photos I spent less than or equal to $6000 plus 3 extra magazines and 2 packs of interllect 9.6V 2000 mAh battery and a Mil-force M4 3 point sling.
Still have around $1,000 left to buy dress, pants, boots, vest.......好似唔係好鬆動bor

47 1234
發新話題