發新話題

新兵想玩VFC HK 416

引用:
原帖由 thebruceking 於 7-5-2007 23:43 發表
放工番黎...

多謝曬咁多師兄比既寶貴意見....

vfchk416..係我自己鐘意既鎗...

我自己唔鐘意玩聖誕樹.......覺得好大舊唔方便

我都會先報 d game團玩吓先....

請問各師兄game團d鎗係 ...
CQB天書
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 vtecekin 於 8-5-2007 00:10 發表
想問下DX版同普通版有咩分別呀
dx版有兩條內管, 14.5" & 10.5"

引用:
原帖由 ethanwch 於 7-5-2007 16:21 發表
For your reference
As you can see from the photos I spent less than or equal to $6000 plus 3 extra magazines and 2 packs of interllect 9.6V 2000 mAh battery and a Mil-force M4 3 point sling.
師兄你支棍仔響邊度買同幾多錢呀? 因為覺得好型我都想買番支!!!
仲有你d夾響邊買架? 因為我響鎗街問過話依家v記已經無出有hk marking果隻夾...
我排電同你果排一樣不過唔知如果用以下呢隻

回覆 #33 大武士69 的帖子

The grip I bought at War 3+1
The magazines I bought them at denxrinity last Christmas.

引用:
原帖由 ethanwch 於 8-5-2007 11:43 發表
The grip I bought at War 3+1
The magazines I bought them at denxrinity last Christmas.
個grip幾多錢呀 ?

回覆 #35 大武士69 的帖子

$230

One of the few reviews, of the 416 internals
http://www.arniesairsoft.co.uk/f ... opic=88038&st=0

引用:
原帖由 14692 於 8-5-2007 05:16 發表

CQB天書
請問師兄呢本書市面上有冇得買?

回覆 #38 Davis 的帖子

"呀馬信"有得訂

回覆 #32 大武士69 的帖子

唔該呀師兄

mp5j 係咩黎=.=?    國狗﹖

引用:
原帖由 melody30237 於 10-5-2007 03:47 發表
mp5j 係咩黎=.=?    國狗﹖
唉........................

回覆 #42 melody30237 的帖子

日本警察版本既MP5

引用:
原帖由 14692 於 8-5-2007 22:06 發表
"呀馬信"有得訂
唔該晒馬sir

發新話題