發新話題

CA SPORTLINE M15A4 開箱文

引用:
原帖由 McDull 於 22-6-2010 14:34 發表

原汁原味既格仔尾托如何
其怪,以前sportline係派格仔尾托的

引用:
原帖由 -l- 於 22-6-2010 14:53 發表

咁你其實一開始就應該買7xx果支sportline, 有件RAS加Crane stock同己經尾出線,因為你而家條尾通應該放吾入7.4條電形,改條GP尾通又係要1XX. 所以7xx果支sportline係抵玩的。有無開始吾想改嘅想法呢
係完全放唔入定係個底頂住

甘平就有得玩,又夠輕,實在係抵喎

試過GBB未呀

引用:
原帖由 McDull 於 22-6-2010 16:51 發表

係完全放唔入定係個底頂住
太窄放唔入
1200mah底頂住,800mah應該Ok

女朋友佢GBB長/中/短 乜都有玩過咁濟啦...

-|-: 咁又冇後悔ge~  因為已經諗到點改~

佢話要輕... 咁就由頭輕到去尾~ 全膠 m記 XD
moe 護木, moe 尾 moe grip, ctr 尾

諗緊DE定係OD好 XD
惡膠.退散

grip 諗緊用 rvg 定係mvg 好...
睇落好似 mvg 好d
惡膠.退散

引用:
原帖由 McDull 於 22-6-2010 14:31 發表

調教下,唔難既

BTW,我都有個
最起碼唔反感先
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

真係好睇人架~ 佢唔LIKE 你都冇計架... 我最初都冇諗過可以一齊打 XD
惡膠.退散

引用:
原帖由 sniperfox 於 22-6-2010 18:22 發表
grip 諗緊用 rvg 定係mvg 好...
睇落好似 mvg 好d
如果你係上左之後唔多會拆既,MVG好D

因為如果你用RVG,要另外加多條片,雖然唔係好重,不過都係重量。

MVG係可以直接擰落去個MOE度

BTW,既然CHING你買得M4俾你條女,我俾張相你贈下興,睇下你女友會唔會鐘意

呢支槍我條女落黎HK個陣,就帶上山打過,W28我估好多STAFF會見過

槍唔係貴乎碌野本身有幾貴,而係睇佢既主人有幾愛佢

引用:
原帖由 sniperfox 於 22-6-2010 18:10 發表
女朋友佢GBB長/中/短 乜都有玩過咁濟啦...

-|-: 咁又冇後悔ge~  因為已經諗到點改~

佢話要輕... 咁就由頭輕到去尾~ 全膠 m記 XD
moe 護木, moe 尾 moe grip, ctr 尾

諗緊DE定係OD好 XD
CHING女友玩既槍,係咪你既槍先

其實如果想導佢同你一齊玩,一定要俾佢見到WARGAME既可愛一面。

同埋最最最緊要,幫佢搵到一碌佢好鐘意既槍

自己屋企2x支左右啦.. 佢支支都玩過~ 好多太重... m700... action kit tank aug with 700mm 管...  all 都重到hi hi... 3支m系... 3支都用m203.... 所以係冇一支岩女仔....
早期打cqb 玩m11+滅聲/ vp70
之後有朋友送左支陳年k仔俾我... 我就整返好佢俾左我女朋友打~
m4係佢第一支長槍啦叫做~ anyway~ 都係咁玩啦~
惡膠.退散

6百唔洗真係抵玩,好過玩國9,見到依家d二手國狗m4/g36c都放成6-7舊水真係搞鬼~

引用:
原帖由 chob 於 22-6-2010 22:54 發表
6百唔洗真係抵玩,好過玩國9,見到依家d二手國狗m4/g36c都放成6-7舊水真係搞鬼~
就係因為咁.... ca 有時真係都唔錯~ ^_^
惡膠.退散

我都希望女朋友唔反感

發新話題