發新話題

CA SPORTLINE M15A4 開箱文

引用:
原帖由 McDull 於 22-6-2010 21:23 發表

如果你係上左之後唔多會拆既,MVG好D

因為如果你用RVG,要另外加多條片,雖然唔係好重,不過都係重量。

MVG係可以直接擰落去個MOE度

BTW,既然CHING你買得M4俾你條女,我俾張相你贈下興,睇下你 ...
我諗我整左支岩ge 槍... 我女朋友殺左我都似... 佢最憎"冇口喵" ge color...
hahaha   btw~ 我見過你支槍, 真係好有心 haha但係not my cup of tea haha
惡膠.退散

引用:
原帖由 sniperfox 於 23-6-2010 15:50 發表
我諗我整左支岩ge 槍... 我女朋友殺左我都似... 佢最憎"冇口喵" ge color...
hahaha   btw~ 我見過你支槍, 真係好有心 haha但係not my cup of tea haha
你可以用同一個CONCEPT,整碌岩佢口味既野

引用:
原帖由 McDull 於 22-6-2010 21:23 發表

如果你係上左之後唔多會拆既,MVG好D

因為如果你用RVG,要另外加多條片,雖然唔係好重,不過都係重量。

MVG係可以直接擰落去個MOE度

BTW,既然CHING你買得M4俾你條女,我俾張相你贈下興,睇下你 ...
唔知點解……睇完你枝”愛” 槍後第1次覺得Magpull前hand guard好睇, 可能全枝槍D色配合得好啦

夏天輕鬆打,膠槍最好玩。

打算玩紅色彗星ver. :p

紅,黑色~

lol

借黎一用 :p

惡膠.退散

會唔會有3x rof  
惡膠.退散

引用:
原帖由 sniperfox 於 25-6-2010 02:15 發表

紅,黑色~

lol

咁咪好顯眼

差緊隻角!!!!  hahaha
惡膠.退散

引用:
原帖由 Smartone 於 24-6-2010 18:07 發表

唔知點解……睇完你枝”愛” 槍後第1次覺得Magpull前hand guard好睇, 可能全枝槍D色配合得好啦
多謝讚賞

MAGPUL呢個7頭,真係唔明點解咁多人鐘意佢

引用:
原帖由 sniperfox 於 25-6-2010 02:15 發表

紅,黑色~

lol

如果你真係咁整,前面個GAS BLOCK唔好用3角旗。

用隻有RAIL既GAS BLOCK,然後上面整隻角上去

仲有呢隻紅色唔夠渣古

聞說有fd係sportline 但捕左開波箱,驚見d料唔係馬記記數,公差奇大....
但已係年半前有多....
唔知d 貨有無改番正

引用:
原帖由 McDull 於 25-6-2010 11:54 發表

MAGPUL呢個7頭,真係唔明點解咁多人鐘意佢
ching講出我ge心聲
對magpul一d好感都冇

引用:
原帖由 囧樣佬 於 27-7-2010 20:31 發表

ching講出我ge心聲
對magpul一d好感都冇
X 1

引用:
原帖由 Shan10 於 28-7-2010 18:07 發表

X 1
x2
似潮物多過槍
delete

引用:
原帖由 derek_lok 於 28-7-2010 20:37 發表

x2
似潮物多過槍
精警

發新話題