發新話題

各位朋友 , 我買到個代用品喇

咁買唔買來試下好呀
菜鳥一號

買支玩下都好呀 , 起碼唔係個個有呀 , ptw 呢度好多人有喇 , 整支ctw , 你話威唔威 , ^_^
5k下可以

....好喎, 等我做白老鼠啦 ......不過應該點買呀
菜鳥一號

有無得買一份UPPER?

引用:
原帖由 jkidd 於 30-6-2010 08:33 發表
買支玩下都好呀 , 起碼唔係個個有呀 , ptw 呢度好多人有喇 , 整支ctw , 你話威唔威 , ^_^
5k下可以
你想出手?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 ayaka 於 30-6-2010 12:13 發表
有無得買一份UPPER?
可以

買過2支CTW,
一次岩岩出個陣買, 要係美國hotspot訂番黎
第二次係local買, CTW refer一間exporter俾我買最新個水 (6.01管, 新ECU)
可以local買方便好多
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 3-7-2010 00:20 發表
買過2支CTW,
第二次係local買, CTW refer一間exporter俾我買最新個水 (6.01管, 新ECU)
師兄有冇用後報告分享一下

引用:
原帖由 Elf 於 3-7-2010 00:20 發表
買過2支CTW,
傳聞CTW 比某SHOP 做板的成槍
試左幾千ROUND 就88

引用:
原帖由 Kane 於 3-7-2010 00:51 發表

傳聞CTW 比某SHOP 做板的成槍
試左幾千ROUND 就88
唔知死d咩呢?
ptw死摩打都係通常幾千ROUND左右...

聽得最多係電子野問題..摩打死就唔怪得佢既..btw, spec.ops 兄, d 筒得唔得, 有冇話數唔啱, 齒磨出怪聲咁樣??

引用:
原帖由 spec.ops. 於 3-7-2010 01:29 發表

唔知死d咩呢?
ptw死摩打都係通常幾千ROUND左右...
逝去感情如何留得住,半點痴情遺忘殊不易,更多悽悽慘慘的遭遇,我不知道

引用:
原帖由 jpg 於 3-7-2010 03:45 發表
聽得最多係電子野問題..摩打死就唔怪得佢既..btw, spec.ops 兄, d 筒得唔得, 有冇話數唔啱, 齒磨出怪聲咁樣??
ctw死電子野我都知,就算連最新x-max都係咁
佢條筒都ok,放得入ptw,不過我未試過槍,但youtube有片試過ctw打金筒都得,我諗應該冇問題

引用:
原帖由 spec.ops. 於 3-7-2010 05:24 發表

ctw死電子野我都知,就算連最新x-max都係咁
佢條筒都ok,放得入ptw,不過我未試過槍,但youtube有片試過ctw打金筒都得,我諗應該冇問題
試真d個推嘴 我見佢好利口 少少R位都無....粒彈上慢d都.....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

以身試法
菜鳥一號

發新話題