發新話題

點解個彈咀同埋個天梯會咁怪既?

回覆 #13 華田 的帖子

咁應該點搞.......
係咪要拆左個拉橋齒...拎返實粒縲絲??

回覆 #14 14692 的帖子

有.....轉到六圈半......

回覆 #17 Char_aznabule 的帖子

唔多明.....咩"六圈半"
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #18 14692 的帖子

set過齒.....用手指撥佢.....可以轉到六圈半.....

引用:
原帖由 Char_aznabule 於 10-5-2007 23:34 發表
咁應該點搞.......
係咪要拆左個拉橋齒...拎返實粒縲絲??
睇下佢有無"蝕" 無既話呢, 無法, 因為你枝槍太順了
開幾槍連發, 然後開番單發呢, 會有一下好沉同埋快既"卜"一聲
咁就放左彈弓架, 你可以裝完手柄試到自己明為止...

引用:
原帖由 華田 於 11-5-2007 19:24 發表

開幾槍連發, 然後開番單發呢, 會有一下好沉同埋快既"卜"一聲
個吸彈咀點都遮唔住個下Hop-up的上彈位...放極彈弓都係咁........
正常應該係吸彈咀係遮住個上彈位,是嗎?
我再三檢查過拉橋但應該沒有問題......
始終覺得被鏟上了拉橋齒.....是有點怪.....

引用:

個吸彈咀點都遮唔住個下Hop-up的上彈位...放極彈弓都係咁........
始終覺得被鏟上了拉橋齒.....是有點怪.....

引用:

始終覺得拉橋被鏟上了拉橋齒.....是有點怪.....

引用:
原帖由 Char_aznabule 於 11-5-2007 21:41 發表

始終覺得拉橋被鏟上了拉橋齒.....是有點怪.....
這個正常.
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

樓主有冇試過打幾吓單發, 等天梯回位?

引用:
原帖由 d@2007 於 12-5-2007 01:35 發表

這個正常.
點解正常????

引用:
原帖由 14692 於 12-5-2007 11:56 發表
樓主有冇試過打幾吓單發, 等天梯回位?
試過....但打十世都係回唔到位 ........

引用:
原帖由 Char_aznabule 於 12-5-2007 13:44 發表

點解正常????
以前有人教落: 如果你扣雞佢先慢慢上蛋, 咁支槍支應咪好慢囉.
而且... 單發設計又唔係要黎放彈弓既.

回覆 #27 Char_aznabule 的帖子

試吓落番馬記原裝motor, 睇吓情況會唔會有改善?

如果想咩彈弓都放盡晒, 不如每次打完放防逆勾...|)
反正單發沒事吧?

發新話題