發新話題

點解個彈咀同埋個天梯會咁怪既?

引用:
原帖由 d@2007 於 15-5-2007 07:38 發表
我唔係...
不過人地好似彈弓唔回位唔安樂咁...
乜唔係個推彈咀係正常狀態下應該係被推到最出架咩.....
而家槍槍都係「個推彈咀縮左入去」...

[quote]原帖由 14692 於 13-5-2007 05:22 發表

[quote]原帖由 14692 於 13-5-2007 05:22 發表

引用:
原帖由 d@2007 於 13-5-2007 12:00 發表
如果想咩彈弓都放盡晒, 不如每次打完放防逆勾...|)
反正單發沒事吧?
開槍個陣個推彈咀無伸返出去...
拆左波箱黎睇個拉橋被鏟左上個拉橋齒.....
點解會咁........
我拆開個波箱睇到條拉橋彎左.....嚇死朕....
之前無拆過的.....係發生左呢件事我先去拆...

引用:
原帖由 Char_aznabule 於 18-5-2007 21:36 發表

咩都唔明........影相黎睇下先

引用:
原帖由 Char_aznabule 於 18-5-2007 21:36 發表

推蛋咀唔識郁?
拉橋點彎發呢?
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

回覆 #47 Char_aznabule 的帖子

裝果陣冇set好位....
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 19-5-2007 05:23 發表
裝果陣冇set好位....

引用:
原帖由 d@2007 於 19-5-2007 00:20 發表

推蛋咀唔識郁?
拉橋點彎發呢?
後半部向上彎..........

引用:
原帖由 MG-42 於 19-5-2007 19:08 發表
係咪你個gear box拉橋果個位造得唔fit...夾得條拉橋太緊甚至夾死,而天梯齒又夾硬拖條拉橋,攪到咁?  好耐之前用屍A Gear box試過,同埋市面有D拉橋size係闊D就會出事
咁點搞....你點處理呢個問題????
呢個係systema原身Gearbox...
無理由會咁.....
真係天下無其不有..........

引用:
原帖由 d@2007 於 15-5-2007 07:38 發表
我唔係...
不過人地好似彈弓唔回位唔安樂咁...
而家係因為個拉橋回唔到位...上唔到彈

回覆 #57 Char_aznabule 的帖子

會唔會甩咗拉橋彈弓?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 Char_aznabule 於 20-5-2007 03:13 發表

而家係因為個拉橋回唔到位...上唔到彈
唔好意思, 一直誤會左你 小的經驗不足...
如果重新砌一次個波箱, 上好晒d彈弓, 上番實個波箱,
蛋咀應該係最前的. 用手按入去, 放手應該會好順咁彈番出來, 不然就是夾死了.
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 d@2007 於 20-5-2007 13:06 發表

唔好意思, 一直誤會左你 小的經驗不足...
如果重新砌一次個波箱, 上好晒d彈弓, 上番實個波箱,
蛋咀應該係最前的. 用手按入去, 放手應該會好順咁彈番出來, 不然就是夾死了.
你的意思是拉橋被波箱夾死了?

發新話題