34 123
發新話題

點解個彈咀同埋個天梯會咁怪既?

點解個彈咀同埋個天梯會咁怪既?

點解個推彈咀會縮左入去
同埋個天梯會拉左去後面唔識回位?
同個拉橋齒有冇關係?

附件

7-5-2007 21:02

回覆 #3 jackleung1 的帖子

拉橋check過,換了,但沒用

回覆 #2 追逐者 的帖子

係呀

回覆 #6 B.C 的帖子

應該係唔正常

回覆 #5 14692 的帖子

唔係呀......
我係一扣到底........

引用:
原帖由 華田 於 9-5-2007 15:38 發表
都話枝槍係單發0固陣條天梯行左1.5, 又未開到兩槍, 咪會係中間停左囉.....
你用咩野電, 打幾快, 換左d 咩, 麼打又用左邊個牌子?
Systema m120波箱.....G&P m120快摩....
9.6V電....
以前一切正常
但而家好唔正常......

回覆 #13 華田 的帖子

咁應該點搞.......
係咪要拆左個拉橋齒...拎返實粒縲絲??

回覆 #14 14692 的帖子

有.....轉到六圈半......

回覆 #18 14692 的帖子

set過齒.....用手指撥佢.....可以轉到六圈半.....

引用:
原帖由 華田 於 11-5-2007 19:24 發表

睇下佢有無"蝕" 無既話呢, 無法, 因為你枝槍太順了
開幾槍連發, 然後開番單發呢, 會有一下好沉同埋快既"卜"一聲
咁就放左彈弓架, 你可以裝完手柄試到自己明為止...
個吸彈咀點都遮唔住個下Hop-up的上彈位...放極彈弓都係咁........
正常應該係吸彈咀係遮住個上彈位,是嗎?
我再三檢查過拉橋但應該沒有問題......
始終覺得被鏟上了拉橋齒.....是有點怪.....

引用:

開幾槍連發, 然後開番單發呢, 會有一下好沉同埋快既"卜"一聲
個吸彈咀點都遮唔住個下Hop-up的上彈位...放極彈弓都係咁........
始終覺得被鏟上了拉橋齒.....是有點怪.....

引用:

始終覺得拉橋被鏟上了拉橋齒.....是有點怪.....

引用:
原帖由 d@2007 於 12-5-2007 01:35 發表

這個正常.
點解正常????

引用:
原帖由 14692 於 12-5-2007 11:56 發表
樓主有冇試過打幾吓單發, 等天梯回位?
試過....但打十世都係回唔到位 ........

引用:
原帖由 d@2007 於 15-5-2007 07:38 發表
我唔係...
不過人地好似彈弓唔回位唔安樂咁...
乜唔係個推彈咀係正常狀態下應該係被推到最出架咩.....
而家槍槍都係「個推彈咀縮左入去」...

34 123
發新話題