發新話題

好波...vve m4開膛有聲氣lu...

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 29-6-2010 19:07 發表
我淨係想d聲同blowback再接近d真野就正囖...........................
冇可能...

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 29-6-2010 19:07 發表
我淨係想d聲同blowback再接近d真野就正囖...........................
我反而想佢條bolt做得似樣d

引用:
原帖由 sam524 於 29-6-2010 19:09 發表

冇可能...
咁又係, 現階段當然冇啦..............

引用:
原帖由 101653 於 29-6-2010 19:10 發表

我反而想佢條bolt做得似樣d
呢方面WE好似唔係強項..........

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 29-6-2010 19:21 發表

呢方面WE好似唔係強項..........
睇下PMC/TSC/RA會唔會出...

引用:
原帖由 sam524 於 29-6-2010 19:23 發表

睇下PMC/TSC/RA會唔會出...
唔會
如果佢地肯打救
一早打救左WA啦

引用:
原帖由 101653 於 29-6-2010 19:26 發表

唔會
如果佢地肯打救
一早打救左WA啦
咁就睇下佢覺得vve個開膛市場點la...

希望WE出左OpenBolt之後
Prime快D出SR16身比WE
咁我就可以 "轉會確定" 了

不過其實...
咁又唔一定係好事...
vva市場大...
各公司都出parts同槍...
間間個數都唔一樣...
到頭都係一堆野咁...

咁又係呀,見d fd改完支wa之後淨低d野都好恐怖

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 29-6-2010 19:55 發表
咁又係呀,見d fd改完支wa之後淨低d野都好恐怖
其實如果d數一樣都冇所謂...
個問題係間間個數都唔一樣...
貪平用國產仲正...
同一間野,d數都可以差好遠...
雖然vve d parts少...
不過有佢好處...

引用:
原帖由 sam524 於 29-6-2010 19:58 發表

其實如果d數一樣都冇所謂...
個問題係間間個數都唔一樣...
貪平用國產仲正...
同一間野,d數都可以差好遠...
雖然vve d parts少...
不過有佢好處...
parts 多都未必好事...........
parts 少慳番唔少............

其實vve d鋼水唔多掂...
有d parts有油都會氧化...
我真係x佢...
支pdw買左一個月都冇...
氧化中...

唔係咁恐怖呀, 我支買左個靈星期, 未見異樣, 但個身已經變左"立立令"

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 29-6-2010 20:31 發表
唔係咁恐怖呀, 我支買左個靈星期, 未見異樣, 但個身已經變左"立立令"
近排日日90%濕度...

發新話題