發新話題

好波...vve m4開膛有聲氣lu...

好波...vve m4開膛有聲氣lu...

點解我好似覺得個後座力大力o左既...(錯覺)
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

又中毒...

岩岩換左npas...家陣又有open bolt...玩我咩

有排等啦

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-6-2010 09:32 PM 發表
有排等啦
ARMXXOOL果面.WE官方話好快出

引用:
原帖由 rYaN 於 26-6-2010 21:36 發表

聽住先啦

引用:
原帖由 rYaN 於 26-6-2010 21:36 發表

聽住先啦! VVE既好快同我地既好快唔同...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jackieyue 於 26-6-2010 21:46 發表

聽住先啦! VVE既好快同我地既好快唔同...
係vve眼中香港可能好快有普選

我深信已擁有穩定度拔群的WE[有膽式]師兄絕對不把這open bolt sys放在眼內!!

引用:
原帖由 d.s 於 26-6-2010 23:08 發表
我深信已擁有穩定度拔群的WE[有膽式]師兄絕對不把這open bolt sys放在眼內!!
WE支open bolt PDW都唔錯丫

引用:
原帖由 d.s 於 26-6-2010 11:08 PM 發表
又黎料

引用:
原帖由 d.s 於 26-6-2010 23:08 發表
咁WE而家又真係OK穩定既

引用:
原帖由 rYaN 於 26-6-2010 23:14 發表

又黎料
唔洗理佢...

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-6-2010 23:09 發表

WE支open bolt PDW都唔錯丫
係wow~係唔錯喎!!

發新話題